Horský resort Dolní Morava ožije hudbou

Horský resort Dolní Morava ožije hudbou

Tisk

dolni morava 200Že se hudba o poznání lépe užívá ve společnosti druhých se budou letos v létě moci na vlastní uši přesvědčit všichni návštěvníci Dolní Morava Open Air. Během prázdnin do horského resortu Dolní Morava, do areálu U Slona, zavítají hned tři hvězdy české populární hudební scény. Těšit se můžete nejen na letní výlet do hor, ale také na Tomáše Kluse, MIG 21 a skupinu MIRAI.

 

Všichni milovníci přírody a hudební fanoušci se mohou těšit na jedinečná vystoupení. Hned první prázdninový víkend, 4. července vystoupí Jiří Macháček a jeho MIG21, další víkend se zase údolím rozezní kytara Tomáše Kluse. Termín 13. srpna bude patřit frýdecko-místeckým rodákům, skupině MIRAI. Kvalitní hudba a nádherná příroda se snoubí na Dolní Morava Open Air.

Resort Dolní Morava je ideálním místem pro aktivní, zážitkovou dovolenou. Vedle horské a bobové dráhy mohou milovníci panenských hor navštívit Stezku v korunách stromů nebo naopak sestoupit 450 metrů podzemí do Stamichanovy štoly. Komu nestačí lehká horská turistika může své síly otestovat v adrenalin parku nebo nabrat kilometry v trail parku.

Naplánujte si dovolenou na horách včas a užijte si letní dny obklopeni rodinou a přáteli, ve společnosti předních českých kapel. 

dolni morava

Více informací a prodej vstupenek zde: https://xticket.cz/?s=doln%C3%AD+morava


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Interview s Petrou Maxin - Čegiňovou

ceginova 200Petra Maxin – Čegiňová je scénaristra zo skupiny ABBA SLOVAKIA.

 

 

 

...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Starý bohatý muž. Mladá milenka. Je to láska, touha po majetku nebo jde o něco zcela jiného?

prospecharka perexAlana Shropshireová to v životě nemá snadné. Je svobodnou matkou, která musí tvrdě pracovat, aby se mohla postarat o svou nemocnou dceru. Se svými bohatými příbuznými přerušila veškeré kontakty a nemá ani nejmenší zájem na tom něco měn...

Divadlo

Zábavný kabaret o božské Marilyn

200divZnámé iniciály MM byly zárukou kasovního trháku i přesto, že jejich samotná majitelka a platinová kráska Marilyn Monroe byla velice nespolehlivá a svou image vystavěla na svém největším nešvaru - nedochvilnosti. Snad se i právem domnívala, že na hvězdu její...

Film

Desátý ročník Severského filmového podzimu odstartuje litevské drama

sasa200Na jubilejním desátém ročníku Severského filmového podzimu budou moci diváci zhlédnout nejen filmy evropského severu, ale i zástupce litevské kinematografie. Festivalové filmy podzimního výběru se představí ve 22 městech České republiky. Během pražské...