Ve Zlíně bude koncertovat hvězda světového formátu: kytarista skupiny Queen Brian May!

Ve Zlíně bude koncertovat hvězda světového formátu: kytarista skupiny Queen Brian May!

Tisk

may200Agentura Velryba ve spolupráci se společností Live Nation s radostí oznamuje, že v březnu příštího roku se Kongresové centrum Zlín stane dějištěm koncertu jednoho ze zásadních umělců světové hudební scény. 5. března 2016 vystoupí ve zlínském koncertním sálu kytarista skupiny QUEEN Brian May.

 


Brian May přijede společně se zpěvačkou Kerry Ellis a jejich společným projektem „One Voice“, s nímž sklízejí úspěchy ve vyprodaných sálech po celém světě. Během koncertu zazní nejen skladby Queen v netradičních aranžích, ale také písně jiných umělců a kapel.
„Jsem na to velmi hrdý, protože je to opravdu první jméno světové ligy populární hudby, které se nám podaří přivézt do Zlína. Předcházelo tomu dlouhé úsilí i několik projektů, které bohužel nevyšly. Brian May potvrdil koncert ve Zlíně i díky budově Kongresového centra, protože jsme mu předem v projektu obrázky interiéru i exteriéru posílali. Uchvátily jej, a na návštěvu Zlína se už nyní velmi těší,“ uvedl ředitel pořádající Agentury Velryba Michal Žáček.

may3

 


Brian May s Kerry Ellis odehrají v České Republice celkem čtyři koncerty - kromě Zlína také v Praze, Brně a v Ostravě. Předprodej vstupenek na zlínský koncert, který se uskuteční 5. března 2016, probíhá v prodejní síti TICKETPRO.  „S ohledem na věhlas umělce předem upozorňuji na omezenou kapacitu sálu Kongresového centra. Není to sportovní hala a necelých osm set míst se může vyprodat velmi rychle. Proto určitě doporučujeme s nákupem vstupenek neváhat, ostatně můžou posloužit i jako originální vánoční dárek,“ dodal Žáček.
Brian May, který právě dokončil jihoamerické turné turné s Queen + Adamem Lambertem říká: „Jsem rád, že se vracím do východní Evropy, kde jsem od roku 1986 hrál mnohokrát. Bude to něco jako mé 30. výročí.“
Koncert bude zahrnovat klasické hity z legendárních rockových umělců, včetně Queen a Beatles.

Brian May a Kery Ellis: One Voice
Kdy: 5. března 2016
Kde: Kongresové centrum Zlín
Pořadatel: Agentura Velryba
Vstupenky: www.ticketpro.cz , oficiální předprodej byl zahájen 8. 10. 2015 v 10:00 hodin


BRIAN MAY & KERRY ELLIS
ONE VOICE – THE TOUR 2016

3.3.2016 OSTRAVA -  GONG
5.3.2016 ZLÍN – KONGRESOVÉ CENTRUM
6.3.2016 BRNO - BOBYCENTRUM
8.3.2016 PRAHA – KONGRESOVÉ CENTRUM

VSTUPENKY V SÍTI www.TICKETPRO.cz  
CENY VSTUPENEK: 1490 – 2590 KČ


OFICIÁLNÍ PŘEDPRODEJ BUDE ZAHÁJEN 8. 10. 2015 V 10:00 HODIN

BRIAN MAY & KERRY ELLIS SE PŘEDSTAVÍ NA ČTYŘECH KONCERTECH V ČESKÉ REPUBLICE!
V SÁLECH S OMEZENOU KAPACITOU ZAZNÍ SKLADBY LEGENDÁRNÍCH QUEEN I JINÝCH UMĚLCŮ, A TO VE ZCELA NOVÝCH VERZÍCH!

Brian May a Kerry Ellis se u nás představí v rámci programu One Voice, se kterým sklízejí úspěchy po celém světě.
Brian May je známý jako legendární kytarista Queen, producent a skladatel. Ellis se stala jednou z největších nových hvězd londýnského West Endu a Broadwaye. Ellis a May si jako dvojice získali respekt především díky svým živým vystoupením a nahrávkám Acoustic By Candlelight nebo Anthems, což je debutová deska, kterou Kerry vydala v roce 2010.    


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Fotograf Silvestr Szabó: „Když jdeš po buši a před tebou se vztyčí kobra… znám lepší druhy zábavy“

200rDo listopadových večerů se hodí tento obsáhlý rozhovor s fotografem Silvestrem Szabó, který se věnuje hlavně focení přírody. Jeho názory i příběhy jsou velmi osobité a věřím, že se i pobavíte.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Nebezpečná malá ručka
ImageNa obálce knihy najdete otázku: Věříte na duchy? Bylo mi jasné, že mne čeká napínavé setkání s nadpřirozenem. Horory čtu celkem ráda, ale nesmí se jimi prohánět krvelačné stvůry a netoužím po krvavých scénách, kdy hrůzná monstra porcují l...

Divadlo

Hamlet ze Švanďáku není žádná historická plačka

hamlet perexNení Hamlet jako Hamlet. O tom ví své i Švandovo divadlo na Smíchově, které od prosince 2013 uvádí na své hlavní scéně jednu z nejhranějších Shakespearových tragédií ve zcela netradičním pojetí režiséra Daniela Špinara<...

Film

Před šedesáti lety tragicky zahynul herec James Dean, rebel bez příčiny

james dean 200Ve svých rolích představoval James Dean (+24) mladíky, kteří se bouří proti konvencím a prudérním rodičům. V soukromí prudil své okolí divokým životem, arogancí a nespoutanou bisexualitou. Ne všechny si totiž připustil k tělu, vybíral si, al...