Zpěvák Kamil Střihavka a Michal Pavlíček zahráli s kapelou Supergroup v Karlových Varech

Zpěvák Kamil Střihavka a Michal Pavlíček zahráli s kapelou Supergroup v Karlových Varech

Tisk

strih 200V pátek 27. března se fanouškům big beatové hudby v Lidovém domě jako první představila karlovarská kapela Proměny. Vznikla v roce 1970 pod názvem Natural a nyní slaví své 45 narozeniny. Jako začínající kapela hrála především převzaté hity známých kapel a svoji vlastní tvorbu po letech poprvé zpečetila v roce 2000 prvním albem s názvem Sen dokořán. Sálem se linuly písně Stále čekám, Houpací židle, Sen dokořán či hit Tak se hýbej.

 

 


Po krátké přestávce vystoupili na podium Kamil Střihavka a Michal Pavlíček s novou kapelou Supergroup, která vznikla s pomocí rádia Beat a za podpory fanoušků. Jako první zazněl úspěšný hit Holka čapni draka, ale také převzatý hit od  AC/DC s názvem You shook me all night long či píseň Vladimíra Mišíka Láska je jako večernice. Většina písní pátečního večera byla vybrána z pořadu Na kloboučku, který uváděl Michal Pavlíček. Kamil Střihavka i Michal Pavlíček se fanouškům předvedli v dobré kondici a plný sál roztančených diváků ukázal, že rockovou kapelu čeká úspěšná budoucnost.

Kapela Supergroup vznikla v roce 2012 za podpory rádia Beat i čtenářů časopisu Rock&Pop. Zpěv: Kamil Střihavka, Kytara: Michal Pavlíček, Klávesy: Roman Dragoun, Housle: Jan Hrubý, Basová kytara: Vladimír Kulhánek, Bicí nástroje: Miloš Meier.

strih 1

 

Hodnocení: 70 %

Termíny koncertů:
7. 5. 2015 Brno- Sono centrum
31. 05. 2015 Teplice - Lázeňská
20. 06. 2015 Hranice - Fest
27. 06. 2015 Hrádek nad Nisou - Rock summer fest
11. 07. 2015 Staré Město u Šumperku - Bioslavnosti
31. 07. 2015 Třeboň - náměstí
21. 08. 2015 Kraslice - Rockové sady
22. 08. 2015 Brno - Mariánské léto fest
27. 09. 2015 Kadaň - Pod hradbami
23. 10. 2015 Jičín - Masarykovo divadlo
29. 10. 2015 Kroměříž
30. 10. 2015 Vsetín – KD

Tipy na další koncerty:
VLNY, music agency, Karlovy Vary:
10. dubna 2015, 20:00 hodin, Lidový dům, Monkey Business - 15 let na stezce kamarádství TOUR
18. dubna 2015, 20:00 hodin Arakain + Lucie Bílá: XXXIII Tour 2015 (host: Absolut Deafers)
25. dubna 2015, 19:00 hodin, Lidový dům, Ewa Farna TOUR 2015 s předkapelou eFeM. 

Foto zdroj: A. Zeminová


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Varhaník Michal Hanuš zve na hudbu, kterou ještě nikdo neslyšel

michal hanusV chrámu sv. Barbory v Kutné Hoře se ve dnech 7. až 9. září 2012 uskuteční 1.ročník Kutnohorského varhanního festivalu, jehož dramaturgem je varhaník Michal Hanuš. V následujícím rozhovoru hovoří nejen o pov...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Nutnost pro každého metalistu – autobiografie Maxe Cavalery! V češtině!

Cavalera 200Dokud jsem knihu nedržela v rukou, neodvažovala jsem se tomu uvěřit. Ale je to tak – nakladatelství 65. Pole myslelo na metalisty a vydalo autobiografii Maxe Cavalery. Ta v originále vyšla tento rok, o to je radost větší. D...

Divadlo

První rande v Městském divadle v Brně

první rande perexNe, to není nějaká schůzka v divadle. Tak se jmenuje muzikálová komedie Alana Zachary, Michaela Weinera a Augustina Winsberga, která měla světovou premiéru v USA v roce 2012.. Tento typ příběhu je opravdu v dnešní době víc jak akt...

Film

Bez kalhot: spojení tance a nahých mužů funguje i na plátně

Jaký je asi svět striptérů? Jak vypadá jejich vystoupení na jevišti si dokáže představit asi každý. Jaký je ale život mužů, kteří se bez ostychu, za nějaký ten úplatek, svlékají, to už je pro většinu z nás větší záhada. Do této doby jsme si s tím mohli tak na...