Rytmus roku s Hankou Zemanovou: kniha nejen pro celý rok, ale i pro celý život

Rytmus roku s Hankou Zemanovou: kniha nejen pro celý rok, ale i pro celý život

Tisk

Rytmus roku 200V tisku je dlouho očekávaná kniha nakladatelství Smart Press Rytmus roku s Hankou Zemanovou. Je určena pro všechny, kteří chtějí žít a jíst lokálně, zdravě a přirozeně v souladu s biorytmy ročních období. Nabízí inspiraci pro lidi z venkova i z měst, kteří chtějí podporovat své zdraví místními a běžně dostupnými dary z (divoké) přírody.

RYTMUS ROKU – nejkrásnější, nejvýpravnější a dlouho očekávaná kniha Hanky Zemanové, autorky bestsellerů o zdravém jídle a životě v souladu s přírodou, právě vychází!

Po úspěšné Biokuchařce a BioAbecedáři, kterých se prodalo přes 75 000 ks přichází Hanka Zemanová s celoročním průvodcem, v němž se dozvíte, jak nás příroda svými sezónními a lokálními dary každý měsíc posiluje a léčí.

rytmus roku1

Kniha nabízí mnoho inspirace, jak sladit zdravý životní styl s ročním obdobím, jak přirozeně posilovat imunitní systém správným výběrem sezónního jídelníčku, jak zpracovávat lokální superpotraviny a jak připravovat léčivé čaje, výživná jídla a elixíry z darů naší přírody.

Mezi „superfoods“, které máme přirozeně k dispozici, Hanka zařadila mimo jiné i dostatečný spánek v úplné tmě, práci s půdou, přirozený pohyb na vzduchu a na slunci či vzájemné doteky.

Titul je vyústěním několikaleté autorčiny tvorby a mnohaletých zkušeností ze života na venkově. Hanka Zemanová na knize spolupracovala se třemi lékařkami zaměřenými na středoevropské léčivé jídlo a byliny, tradiční čínskou medicínu, ájurvédu a antroposofii.

rytmus roku2

Můžete se těšit mimo jiné na:

  • Život v rytmu přírody jako zdroj léčivé síly
  • Dary divoké přírody v naší kuchyni
  • Lokální superpotraviny
  • Nápoje a elixíry z přírody
  • Zdravý sezónní jídelníček
  • Informace garantované lékaři
  • Nádherné autentické fotografie

Rytmus roku s Hankou Zemanovou je výjimečný nejen svým obsahem, ale i kvalitou informací, které recenzovaly tři lékařky: MUDr. Michaela Šimková, MUDr. Martina Zisková a MUDr. Hana Sirotková.

Rytmus roku

Více informací: https://www.smartpress.cz/rytmus-roku-s-hankou-zemanovou


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Porotkyně Diana Mórová: „Aj keď som kritická, budem taká, aby som nikoho neurazila.“

Talent rozhovor 200Přinášíme vám rozhovor s dlouholetou tváří TV JOJ Dianou Mórovou, kterou v těchto dnech můžete vídat v Televizi Prima. Je totiž novou porotkyní v soutěži Česko Slovensko má talent. Kromě herectví je známá také z různých zábavných sh...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Jediný festival slovenské lidové kultury v ČR již po čtyřiadvacáté ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově p. R.

Plakát Jánošíkov dukát 2023Mezinárodní festival slovenského folkloru v České republice JÁNOŠÍKOV DUKÁT 2023 organizují: Jánošíkov dukát z.s., Obec Slovákov v Českej republike, Folklorní spolek Púčik z Brna, V...

Z archivu...


Literatura

Temný rytíř povstal

temny 200Bruce bydlí v Gotham City, kde je o zábavu vždycky postaráno. Nečekaně a za záhadných okolností umírají jeho rodiče a Bruce se rozhodne bojovat se zločinem, aby pomstil jejich smrt. O pomstu ale zrovna dvakrát nestojí jeho komorník Alfréd, který se po ...

Divadlo

Dorian Gray, manipulátor v třpytivém oblaku

dorian 200Už je to více než sto dvacet let, co si svět může přečíst příběh o obrazu Doriana Graye. Mladíka, který si užívá života a díky záhadnému portrétu nestárne. Všechno špatné v jeho životě se odráží v obrazu a on zůstává krásný a neposkvrněný. Švandovo ...

Film

Klapka – letní filmová škola po čtyřicáté!

LFS perexJiž po čtyřicáté se během týdne na přelomu července a srpna stane z Uherského Hradiště, toho menšího ospalého městečka, centrum filmu. Bylo by však zbytečností hledat červený koberec a na něm se promenádující hvězdy. ...