V Maroku vzniká nový film a videoklip s českou koprodukcí

V Maroku vzniká nový film a videoklip s českou koprodukcí

Tisk

maroko 200Režisér David Stejskal se opět spojil s Milanem Matyášem Deutschem, hercem, producentem a zpěvákem, v novém projektu Magician. Snímek se stejnojmenným názvem připravují v česko-marocko-španělské koprodukci. Vzniká také videoklip s hlavním soundtrackem filmu. Premiéru klipu tvůrci plánují na květen 2023, samotný film pak premiérově uvedou na podzim 2023. Autorem písně je producent David Vostrý z D# production.

 

 

Do filmu a klipu tvůrci obsadili herce z Maroka, Španělska a Čech. Hlavní ženské role ztvární Veronika Bellová a Jochana Hádková, které aktuálně můžete vidět v muzikálu Bar Silencio. www.barsilencio.eu.

Magician vypráví příběh mladého muže, který hledá východisko z těžké životní situace. Na své cestě potká kouzelníka, v němž najde učitele. Od té chvíle musí cestovat kolem světa, aby našel odpovědi na tři otázky. Pokud svůj úkol splní a přežije, může se sám stát kouzelníkem a vyřešit všechny své problémy. Cesta přináší mnoho dobrodružství, strachu, lásky a nových situací. Klíčovou odpověď však najde, až když se vrátí domů, na začátek.

Natáčení probíhá v marockém Tangeru, Marakéši a v poušti na východě Maroka.

Duo Stejskal a Deutsch za sebou mají mimo jiné úspěšnou spolupráci na hudebních klipech Martiny Balogové. Jejich film Amor Labori získal ocenění na zahraničních festivalech a uznání získal i ve finále festivalu Future Gate v pražské Lucerně.

maroko1

Více na www.magicianmovie.com


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Pavel Soukup: „Po četbě vždycky skočím jako pstruh“

Soukup 200Přečtěte si rozhovor s Pavlem Soukupem, interpretem audioknih Medvědín a My proti vám nejen o audioknihách.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Mezinárodní festival outdoorových filmů již 4. října v Ostravě!

MFOF 2019 tiskovkaPříznivci outdooru se opět mají na co těšit! Putovní soutěžní festival, který navštíví 60 míst v ČR i SR, bude již tradičně zahájen v Ostravě, a to v pátek 4. října. Nabídne 83 snímků, které musely pr...


Literatura

Stoletý Sherlock Holmes a jeho nové případy
ImageJméno slavného detektiva Sherlocka Holmese je notoricky známé. Čtenáři se rádi vracejí k jeho případům, filmaři točí nová a nová zpracování těch nejzajímavějších. A k tomu všemu přibyla knížka Ru...

Divadlo

Hmyzí revue ve Zlaté kapličce

ze zivota hmyzu perexZáměrem alegorických děl bylo odjakživa nastavovat společnosti zrcadlo a pomocí jinotajů přesně, i když převážně skrytě, poukazovat na palčivé problémy, které jsou ve většině případů přehlíženy. Ve Zlaté kapličce se ale tvů...

Film

Ježíšek letos nepřijde

prijde letos jezisek plakat 200Po filmu Křídla Vánoc přichází do kin další "sváteční" snímek Přijde letos Ježíšek?, opět spjatý motivem stěží uchopitelného zázračna, které může do lidských životů zasáh...