Mission: Impossible – Fallout vtrhne do pražského kina IMAX o týden dříve!

Mission: Impossible – Fallout vtrhne do pražského kina IMAX o týden dříve!

Tisk

Mission1 perexOd počátku srpna opět ovládne zdejší kina tajný agent Ethan Hunt, kterého již tradičně ztvárnil oblíbený herec Tom Cruise. Nové, v pořadí již šesté pokračovaní špionážní série MISSION: IMPOSSIBLE nese podtitul FALLOUT a diváci se ho dokonce dočkají o týden dříve oproti oficiálnímu uvedení do kin, a to v pražském kině IMAX, kde film startuje již 26. července 2018!

 


Mission: Impossible – Falloutse stane prvním filmem cyklu, který se bude promítat ve formátu 3D. Konečně si tak všichni zájemci naplno užijí odvážné kaskadérské kousky tohoto oblíbeného akčního hrdiny, který opět velmi tvrdě trénoval, jelikož si opět předsevzal, že při většině nebezpečných scén se nenechá zastoupit kaskadérem.

Je to už dvaadvacet let, co velkým ohlasem poprvé vpadl Mission: Impossible do tuzemských kin. Tehdy ještě nikdo netušil, že se tím otevírá dosud neuzavřená série, jíž pokaždé vévodí Tom Cruise – ačkoli on i jeho hrdina pozvolna stárli, nic se tím neměnilo na jejich obratnosti, na netušených fyzických schopnostech ani na přitažlivosti jednotlivých filmů. Ostatně na jejich výsledné podobě se podíleli odborníci na slovo vzatí: režie se ujaly takové osobnosti jako Brian De Palma, John Woo nebo J.J.Abrams, poslední dvě části pak natočil Christopher McQuarrie. Dostalo se mu tak výjimečné důvěry: všichni jeho předchůdci se museli pokaždé spokojit s režírováním jen jedné části.

Mission1

Nový snímek ve 3D formátu si nejlépe vychutnáte na největším plátně v České republice, v kině IMAX, které se pyšní rozměry 25 x 14 metrů. Zajistěte si svoje místa včas, abyste si co nejdříve mohli vychutnat úžasnou podívanou! Vstupenky lze zakoupit online na www.cinemacity.cz nebo na pokladně kina.

Multiplexy Cinema City nabízejí i další formáty jak si užít film, každý divák podle svých preferencí. Pokud si přejete zažít akční podívanou na vlastní kůži, neváhejte navštívit kino 4DX. Toužíte-li po dokonalém zvuku, vydejte se do speciálního sálu Dolby Atmos, a to od 30. července 2018.

Více informací o jednotlivých projekcích a kinech naleznete na www.cinemacity.cz 


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Festivalové otázky pro: Albert Černý (Charlie Straight)

200 albertPřinášíme vám další rozhovor ze série festivalového ‚popovídání‘. Po koncertě Charlie Straight na Benátské noci se podařilo na chvilku odchytit frontmana a zpěváka Alberta Černého!

...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...

Čtěte také...

Největší padouch chce ukrást Měsíc

ja padouch 200Animovaná komedie Já padouch (2010) nás dostává do malovaného sousedství, plného rozkvetlých zahrad a dobrých lidí, kde v černém vysokém domě spřádá své plány jeden velký zločinec.

...

Literatura

Kuchařka velmi osamělého muže

200litPo knížce Kuchařka osamělého muže autora Felixe Booma jsem sáhla s chutí. Mám ráda kuchařky všeho druhu a jsou-li navíc doprovázeny různými postřehy, povídáním, úvahami atd., recepty získávají další rozměr. Po jejím přečtení mám pocity rozporuplné. Autor, F...

Divadlo

Líza Ďulínková se vrací na jeviště MdB – a opět to bude betálný!

my fair lady 200„Lady ze Zelňáku bude hitem“, „Mošův tah s My Fair Lady se zdařil na výbornou“ nebo „Stanislav Moša se už zařadil mezi naše přední muzikálové režiséry a v Lady to opět stvrzuje přesnou mírou nadhledu i dokonalým vedením herců k bezešvému p...

Film

Čtvrtý ročník přehlídky 3Kino záhy započne

3dBěhem prvních pěti listopadových dnů (1.-5.11.2017) se v pražských kinech Atlas a Evald pořádá již počtvrté přehlídka 3Kino – spatříme na čtyřicet převážně nových až nejnovějších filmů, zpravidla u nás dosud neznámých, natočených v tuzemsku  i u našich nejbližších sousedů,  na Slovensk...