Rockerka Ina Urbanová natáčí píseň s herečkou Míšou Kuklovou

Rockerka Ina Urbanová natáčí píseň s herečkou Míšou Kuklovou

Tisk


Michaela Kuklova perexZpěvačka Ina Urbanová, známá z muzikálů Hair, Jack Rozparovač a Tajemství, nejčastěji zpívá sólově se svojí rockovou kapelou Ina Hany Bany. V minulosti však natočila duety s Alešem Brichtou, hostovala na CD skupiny Harlej, zazpívala si s kapelou Škwor a dalšími. Nedávno si do nahrávacího studia pozvala nečekaného hosta – herečku Michaelu Kuklovou, kterou proslavila hlavní role v pohádce O princezně Jasněnce a létajícím ševci.

 


Vysvětlení je nasnadě – Ina a Míša jsou dlouholeté kamarádky, stýkají se nejen pracovně, ale i v soukromí. Dokonce spolu v sezóně chodí i na houby! Obě navíc účinkovaly ve zmíněném muzikálu Daniela Landy Tajemství. Není tedy divu, že Ina známou herečku přesvědčila, aby si po delší době zazpívala. Konkrétně – aby se podílela na jejím novém songu Když padneš, vstávej

Michaela Kuklova a Ina Urbanova
„Zpívám na CD s Karlem Gottem, teď budu na CD s Inou Urbanovou. Na to, že nejsem zpěvačka, dost dobrý! Myslím, že můj život začíná teprve nabírat ten správný směr. Nesvazovat se dogmaty, chtít se bavit, nebát se dělat si radosti a klidně i něco zvorat... Protože je vždycky šance, že to naopak bude pecka,“ nechala se slyšet Michaela Kuklová, jež svůj part „vystřihla“ rychle a bez problémů. Nadšení z ní byli nejen Ina se zvukovým technikem, ale rovněž její přítel Josef. 

Michaela Kuklova Richard Sacher a Ina Urbanova
Do studia dorazil taktéž moderátor, spisovatel a zpěvák Richard Sacher, který tentokrát nazpíval pouze „odpovídačky“ do refrénu. „S Inou jsme kamarádi, občas zpívám a moderuju na jejích koncertech. V minulosti jsem jí pomáhal také s produkcí videoklipu Ega, do kterého mě nakonec obsadila. Povinně! (smích) V případě songu Když padneš, vstávej zpívám sbory. Především se ale těším na natáčení videoklipu, kde to všichni pořádně rozbalíme,” dodal autor deseti knih.




 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Poprask v divadle kouzel potěší hravé chytrolíny

Poprask perexKlára Smolíková a Jiří Walker Procházka přicházejí již s druhým dílem detektivní série pro děti, která je takovým slabším odvarem Mrtvé šelmy. Tajná dvojka A + B se tentokrát vydala po stopách Poprasku v divadle.

Divadlo

Do divadla i o prázdninách! Pozvěte přátele na promítání

letní pohodaUžijte si divadlo z pohodlí domova, třeba ve společnosti přátel při letní grilovačce. Na Dramoxu najdete stovky inscenací, které jste během roku nestihli vidět nebo které už mají po derniéře. Dobrá zpráva pro všechny divadelní fanoušky – o zážitk...

Film

Vlčí jáma - mistrné zpracování milostného trojúhelníku

altVlčí Jáma je psychologické drama podle stejnojmenné knihy. Osiřelá dívka Jana začíná nový život v domě starosty a jeho starší manželky, kteří se sirotka ujali. Jana je jemná, slušně vychovaná a poddajná dívka, která se zcela podřizuje svým nový...