Cestuj! je kniha pro všechny cestovatele. Plánujte a zaznamenávejte s ní výlety po Evropě a celém světě

Cestuj! je kniha pro všechny cestovatele. Plánujte a zaznamenávejte s ní výlety po Evropě a celém světě

Tisk

Cestuj200„Cestuj!“ je originální kniha pro všechny cestovatele, která umožnuje plánovat a zaznamenávat výlety po Evropě a po celém světě. V knize si můžete sepsat seznam svých cestovatelských přání, kam byste se chtěli podívat a co byste chtěli ochutnat. Ilustrované mapy jednotlivých evropských zemí a všech světových kontinentů vám nabídnou dostatek inspirace.

 

Zároveň si můžete na mapě označit všechny země, do kterých jste už zavítali. Je zde prostor pro sepsání nejzajímavějších zážitků z jednotlivých cest, můžete přidat fotografie, vstupenky nebo suvenýry. A samozřejmě můžete u každé země označit v mapě i konkrétní místa, která jste navštívili.

Kniha „Cestuj!“ je určena pro všechny z vás, kdo rádi objevujete nová místa a nové země. Ať už cestujete s rodinou, ve dvou, s přáteli nebo sami. Stane se přehlednou kronikou vašich cest, která vám umožní zavzpomínat si se svými blízkými, co jste vše viděli a prožili. A současně vám pomůže plánovat další dobrodružství.

Cestuj obalka

Cestuj!
Formát: 30x30 cm
132 stran
Vydalo nakladatelství Familium

Více informací: www.familium.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Zpráva z jednoho divadla v časech korony

Divadlo Viola Robert Tamchyna perexJaké problémy řeší ředitel divadla Viola Robert Tamchyna a jaké pozitivní impulzy, zkušenosti či inspirace přicházejí a ovlivňují chod Viloly, o tom si přečtěte v následujícím rozhovoru.

...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

Pláč němého boha Terezy Matouškové má pokračování

PNB banner instagram FINAL 2Intrikánka hledá ve vyhnanství pevnou půdu pod nohama. Tyran začíná utahovat smyčku okolo vzbouřenců. A ze zapomenutých podzemních tunelů plných ztracené technologie se na povrch již b...

Divadlo

Červnové novinky na Dramoxu: kultovní Spalovač mrtvol a autorská tvorba Slávy Daubnerové

SpalovacMrtvolOnline platforma Dramox.cz přináší každý měsíc několik novinek z českých i zahraničních divadelních scén. V červnu nabídku obohatil Spalovač mrtvol z Divadla Petra Bezruče v Ostravě a Masterpiece slovenské autorky Slávy Daubnerové.

...

Film

Nejhledanější muž - Philip Seymour Hoffman v hlavní roli špionážního dramatu. Napsal mu ji John le Carré

Nejhledanejsi muz 200Dlouho očekávaný snímek A most wanted man (Nejhledanější muž) na motivy románu Johna le Carrého (autora bestsellerů Jeden musí z kola ven a Nepohodlný) vstoupil 4. září do českých kin. Nedávno zesnulý herec, kte...