V únoru na HOLIDAY WORLD – už po pětadvacáté

V únoru na HOLIDAY WORLD – už po pětadvacáté

Tisk

Holiday200Od 18. do 21. února 2016 se na Výstavišti v pražských Holešovicích uskuteční 25. ročník veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD. Veletrh patří mezi nejvýznamnější a nejprestižnější události cestovního ruchu ve střední Evropě.

 

 

V letošním jubilejním ročníku, se čestným hostem veletrhu stává Čína. Návštěvníci se tak mohou těšit na bohatý kulturní program, prezentaci řady čínských touroperátorů a přímých leteckých spojení mezi Prahou a Pekingem

Organizátoři veletrhu letos odhadují účast sedmi stovek vystavovatelů z řad domácích cestovních kanceláří, regionů České republiky, či zahraničních turistických centrál.

Holiday1


Na HOLIDAY WORLD 2016 se letos poprvé v historii veletrhu představí partnerský region - Jihomoravský kraj. Na veletrhu tak budou moci návštěvníci získat zajímavé informace z nabídky turistických možností v regionu, či navštívit vinařskou sekci.
Součástí veletrhu bude i letos bohatý doprovodný program; workshopy, přednášky a semináře na aktuální témata, nebo firemních prezentací. Nebudou chybět filmové přehlídky WorldFilm a Expediční kamera a fotografické výstavy. Společně s veletrhem HOLIDAY WORLD se představí i 10. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL.

Holiday3

 

Organizátor akce: INCHEBA EXPO PRAHA
Místo konání:    Výstaviště Praha - Holešovice
Otevírací doba: pro odborníky - čtvrtek a pátek: 9.30 – 18.00, pro veřejnost sobota: 9.30 - 18.00 a neděle 9.30 – 17.00.

ilustrační foto autor, Hodnocení 80 %www.holidayworld.cz

 

( 0 hlasů )
  


 

Přihlášení



NEJ za měsíc

Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

MUDr. David Frej: Nejen o fekální transplantaci, ale především o Zdravém střevě

frej ft perexJak střeva a zažívací trakt ovlivňuje naše emoce, psychiku, zdraví, imunitu? Právem autoři Jiří Kuchař a MUDr. David Frej říkají, že jde o druhý mozek našeho organismu. MUDr. Davida Freje se zeptáme na pár otázek, které v knize vyčnívají, kte...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...


Literatura

Stíny minulosti: Iveta Svobodová má dar zaujmout

stiny perexIveta Svobodová má dar zaujmout. Stíny minulosti z cyklu Příběhy emeritního poldy jsou knihou napsanou přesně pro tu náladu, kdy se člověku nic nechce a nejraději by zalezl do postele s knížkou. A tohle je jedna z knih, která vám udě...

Divadlo

Nahlédněte do běžného dne manželského páru v důchodu

Happy end perexMuž a žena, kteří jsou spolu 60 let. Jejich svět se v průběhu let vtěsnal do jednoho bytu a oni se postupně stali jeden druhému nejen nejlepším přítelem, ale především pomocníkem.

 

...

Film

Olga Sommerová natáčí film o rockerovi a politikovi Michaelu Kocábovi. Do kin zamíří v příštím roce

kocab 200Přední česká dokumentaristka Olga Sommerová už má na svém kontě mimo jiné filmy o osudech Marty Kubišové, Jiřího Suchého, Věry Čáslavské a Soni Červené. Nyní svou filmografii nově rozšíří také o dramatický životní příběh muzikanta a politika Michaela...