Skywalker vydávají nový singl House of Gloom a vyrážejí s Attilou na koncerty za hranice

Skywalker vydávají nový singl House of Gloom a vyrážejí s Attilou na koncerty za hranice

Tisk

skywalker200Tuzemská parta Skywalker vydává song House of Gloom. Ten je o těch míň příjemných snech a o tom, jak šílený někdy můžou být. Skywalker v březnu vyrážejí na hned několik zahraničních koncertních zastávek s kapelou Attila.


House of Gloom je song o snech a o tom, jakej bordel nám můžou někdy udělat v hlavě. Tak to aspoň vnímám já v tý svojí. Sny můžou být pěkně děsivý místo, ze kterýho se vracíte do reality zmatený a totálně rozložený. Když jsem byl dítě, měl jsem dost strašlivý sny a jediný, co jsem si přál, bylo se z nich probudit. Hlavním "poselstvím" našeho novýho songu má být to, že ať už vám v noci servírujou sny sebevětší šílenost, záleží jen na tom, jaký jsou vaše činy a myšlenky během bdělýho dne,” vysvětluje za kapelu frontman Jay.

Na konci února vyráží Skywalker na víkend na Slovensko do Žiliny a do Bielsko-Biala do Polska. V březnu se pak připojí na vybraných zastávkách k celoevropské tour metalcoreových Attila. “Co se týče show s Attilou, je to trochu souhra okolností. Odpadl jim totiž hlavní support Our Hollow Our Home, kteří procházejí personální změnou. Díky jejich zrušeným shows jsme dostali za posledních pár let x skvělých příležitostí, kromě toho jsme ale i s nima před časem objeli Evropu a stali se kamarády. Především je to ale skvělá práce našeho booking agenta v Avocado Booking. Takže nás čeká pěkný jaro,” těší se na koncertní plány Skywalker. Kapela už oznámila první letní koncertní zastávky, mezi nimi je například Mighty Sounds nebo Fajtfest.

skywalker1

Minulý rok byl pro Skywalker náročný v tom, že původní plány, kdy měli rok odstartovat prominentní evropskou šňůrou, se kvůli covidu rozpadly. Celý rok dopadl koncertně jinak, ale i tak se povedlo pár úžasných věcí. Mezi nimi třeba skvělá show na Rock For People. “V prosinci jsme si udělali pár koncertů po Česku podle vlastních pravidel s kamarády v Glad for Today a Marked as an Enemy. Že se lidi hodně stahují do Prahy a lokální scény tím trpí, se ví už déle, proto jsme se toho trochu báli. Nicméně každá show byla totální masakr. Trochu nám to zase vrátilo tu původní energii, kvůli které jsme si zamilovali hardcore a bezprostřední koncerty a bylo to krásný,” vzpomíná Jay.

Skladba House of Gloom vychází u neměckého labelu Easthaven Records. V případě zájmu o zaslání skladby ve formátu wav prosím kontaktujte přímo tento label: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript (mailto: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ) .

Zdroj foto: Tom Tejkl

Více informací:
https://www.facebook.com/skywalkerband1
https://www.instagram.com/skywalkerband/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Míjejí se, milují se…

200recKdyž do názvu knihy vložíte známé místo, zavání to marketingovým kalkulem. Příkladem může být literární počin Heslo: Jazz Dock. Ale tak to autoři Monika Petráková (*1983) a Filip Čenžák (*1984) jistě nemys...

Divadlo

Muzikál Edith a Marlene se v Národním divadle moravskoslezském dočká čtyřiačtyřicáté reprízy

edith a marlene perex1Jubilejní 44. reprízy se dočká v pondělí 28. prosince na jedné ze scén Národního divadla moravskoslezského Ostrava, konkrétně na jevišti Divadla Jiřího Myrona, komorní muzikál Edith a Marlene, jehož autorkou je maďar...

Film

Publicistický thriller ze současnosti: Čtvrtá mocnost

ctvrta mocnost200Do českých kin vstupuje německý koprodukční snímek Čtvrtá mocnost. Jeho autor Dennis Gansel, režisér mezinárodně oceněného filmu Náš vůdce (Die Welle, 2008), se opět vrací k tematice p...