Sušický POOL festival – letní zábava pro celou rodinu

Sušický POOL festival – letní zábava pro celou rodinu

Tisk

POOL festival200Nejlepším místem, kde se dají trávit horké letní dny je koupaliště. To sušické nabízí vedle osvěžení a vodních radovánek i spoustu další zábavy. Sportoviště města Sušice a Sušické kulturní centrum SIRKUS spolupořádají dne 18. června od 13:00 letní rodinný POOL festival.

 

Akci plnou slunce, hudby, tance, dobrého jídla, pití a soutěží si nenechají ujít žádní příznivci koupání a aktivního odpočinku. Nabitý program nadchne děti i dospělé, prostě celé rodiny. Fanoušci hudby se mohou těšit na kapelu Brass Avenue a vrchol programu nestárnoucí Mňágu a Žďorp. Pohádka Kašpárek v pekle vykouzlí úsměv na nejedné dětské tváři. Zatančí děti ze ZUŠ Sušice, TK Fialka a Taneční akademie Sušice. A kdo má rád výzvy, ocení rozmanité soutěže o sladké ceny.

Přijďte si na POOL festival užít pravou letní atmosféru. A pozor - plavky s sebou!

POOL festival 1

Vstup na POOL festival je pro dospělé 200 Kč a pro děti 100 Kč.

Více informací a předprodej vstupenek naleznete na https://www.kulturasusice.cz/rodinny-pool-festival-1679667518/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Zuzana Součková svému okolí říká: „Já nelžu, jen spisovatelsky fabuluju.“ A taky: „Cokoli řeknete, můžete najít v mých knihách.“

zuzana souckova 200Zuzana Součková je česká spisovatelka, která žije se svým manželem a pejskem v západočeském Stříbře. Těsně před padesátkou se rozhodla začít běhat a psát. Od té doby inspiruje své okolí i čtenáře. Říká o sobě: „V den, kdy jsem pochop...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Bdělý život. Každodenní meditace na cestě Toltéků

bdely zivot 200V lednu vyšla u nakladatelství Pragma kniha Bdělý život Dona Miguela Ruize mladšího, který nám stejně jako jeho slavný otec a autor Čtyř dohod přináší další moudra a ponaučení do života od moudrých Toltéků.

...

Literatura

Vetřelec: Velký dům. Tři mrtvoly. A jeden nezvaný host…

vetrelec200Držitelka ceny Nejlepší česká detektivka roku 2021 Kristýna Trpková v březnu potěšila své příznivce a fandy české krimi, jelikož jí u nakladatelství Kalibr vyšla kniha Vetřelec. Už se bojíte?

 

...

Divadlo

Prosincové pražské divadelní události

divadelni tipyAneb přehled toho, co byste si rozhodně neměli nechat ujít, co zaujalo redakci K21 a kam se vypravit zahnat předvánoční stres. Tipy na premiéry i zajímavé akce týkající se divadelního světa. Necháte se nalákat?

...

Film

Zlodějka knih – skvělý zážitek v knižní i filmové podobě

zlodejka 200Konec třicátých let v Evropě, Hitler u moci, nad mnoha skupinami lidí se stahují mračna. Tou dobou se matka dvou dětí rozhoduje je dát do pěstounské rodiny, protože její vlastní bytí je ohroženo. A tak se setkáváme s Liesel, které začíná úplně ...