1000 + maličkostí, které dělají šťastní a úspěšní lidé jinak

1000 + maličkostí, které dělají šťastní a úspěšní lidé jinak

Tisk

1000 malickosti 200V červnu vydalo nakladatelství Pragma zajímavou knížečku o seberealizaci a hledání vnitřního štěstí s dlouhým názvem 1000 + maličkostí, které dělají šťastní a úspěšní lidé jinak. Autory jsou manželé Marc a Angel Chernoff, jež vám přehledně sdělí, co můžete dělat líp, abyste byli sami se sebou spokojeni.



K autorům

Marc a Angel Chernoffovi jsou bestselleroví autoři New York Times, profesionální trenéři, studenti denního studia, obdivovatelé lidského ducha a Forbes je uznal za „jeden z nejpopulárnějších blogů o osobním rozvoji“. Prostřednictvím svého blogu, knih, kurzů a koučování strávili poslední desetiletí přípravou a výukou osvědčených strategií pro hledání trvalého štěstí, úspěchu, lásky a míru.

K obsahu knihy

Kniha čítá na 350 stránek a velkým plusem je její přehlednost a členění – čte se v podstatě sama. Tato příručka je rozdělena na 9 hlavních částí s názvy Štěstí, Neštěstí, Vztahy, Sebeláska, Vášeň a růst, Produktivita, Cíle a úspěch, Jednoduchost, Inspirace. Ty se dále větví na podkapitolky s mnoha nadpisy, které vyjadřují právě ty maličkosti v názvu knihy, díky kterým se budete cítit lépe a porostete. Nechybí samozřejmě Úvod, Poslední poznámka, Chcete-li s námi pokračovat, O autorech, Bezplatné předplatné.

K doporučení

Inspirativní výroky, tvrzení k zamyšlení i spoustu osobních příběhů nám přináší tato příjemná příručka, velmi jednoduše a prakticky sepsaná, o osobním rozvoji a o tom, co můžeme udělat, abychom se cítili líp a vnímali sebe i svět pozitivněji. Doporučila bych ji všem čtenářům jako příjemné počtení, co vám nabídne poučení nenásilnou formou a třeba i poradí, co dělat, aby byl člověk spokojenější.

1000 malickosti

Název: 1000 + maličkostí, které dělají šťastní a úspěšní lidé jinak
Autor: Marc a Angel Chernoff
Žánr: osobní rozvoj a styl
Originální název: 1,000+ Little Things Happy, Successful People Do Differently
Nakladatelství: Pragma
Rok vydání: 2020, pevná
Počet stran: 352
Hodnocení: 90 %

Odkaz na web: https://www.euromedia.cz/1000-malickosti-ktere-delaji-stastni-a-uspesni-lide-jinak/kniha/11958/


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Rozhovor s Archie Kimptonem pro Brooke Hunter

smodr200Honzík Bačkora je docela obyčejný kluk z jednoho docela obyčejného městečka. Když ovšem jednoho obyčejného dne na toulkách po okolí náhodou natrefí na příšerně pomotaného, zpřeházeného, mrzoutského, vypaseného a na sušenkách závislého MLUVÍCÍHO kocoura,...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Čtěte také...

Svobodná hra namísto nudy a digitální demence u dětí. Uděláte s tím něco?

Svobodná hra obálkaManželé Danišovi mají čtyři děti. Mají také cenné zkušenosti s výchovou a péčí o své ratolesti, které vedou k svobodné hře a kreativitě. Prakticky a zábavně pojatá kniha s množstvím fotografií přináší návody na to, jak si dnes mohou ...


Literatura

Vražda s nápovědou

vrazda s napovedou200Catherine Shepherdová pokračuje ve spanilé jízdě detektivek a v červnu jí vyšla u nakladatelství Cosmopolis kniha Vražda s nápovědou z její populární série Julia Schwarzová a Florian Kessler. A jaký důmyslný případ bude patolo...

Divadlo

Divadlo Šumperk uvede premiéru legendárního příběhu Přelet nad kukaččím hnízdem

prelet200Přelet nad kukaččím hnízdem bude první premiérou nové sezóny v Divadle Šumperk. Proběhne v sobotu 10. září a v dramaturgii Michaela Sodomky, překladu Luďka Kárla a režii Jiřího Š. Hájka se představí oblíbení šumperští herci.

...

Film

Kniha o pozapomenutém proklatci nové vlny

nemec perexJan Bernard patří k význačným filmovým badatelům, spojeným zejména s pražskou FAMU, kde byl během 90. let děkanem. Zabývá se jak teoretickými otázkami, tak zkoumáním tvorby významných režisérů (Pier Paolo Pasolin...