GREGORYFEST 2024 ve třech dnech – od humoru přes funk po rap metal

GREGORYFEST 2024 ve třech dnech – od humoru přes funk po rap metal

Tisk

gregory fest 200Agentura Gregory Management uvádí jubilejní pátý ročník čím dál populárnější akce v nově zrekonstruovaném amfiteátru v Brně - Řečkovicích. Tentokrát se už ve třech dnech rozmáchne od humoru přes funk až po rap metal.

 

 

Středa 12.6.24 přinese open air přehlídku těch nejlepších komiků z nejstarší a nejpopulárnější stand up skupiny NA STOJÁKA.

Čtvrtek 13.6.24 s výmluvným podtitulem FUNK SUPERSTARS OPEN AIR společný koncert legend MONKEY BUSINESS a J.A.R. pod taktovkou společného kapelníka Romana Holého.

Akce vyvrcholí rockovým pátkem 14. 6.24 s atraktivním srovnáním crossover rocku finských věrozvěstů žánru WALTARI, míchajících od devadesátých let rock s hip hopem a world music, s nejsoučasnějším rap metalem strmě stoupající hvězdy mezinárodního věhlasu, nejstreamovanějším tuzemským interpretem na hudebních platformách zvaným REDZED. Společně s nimi rozduní areál dvě party v čele s frontwoman - GAIA MESIAH a MUCHA, rozjezd obstarají alternativně hip hopoví MUTANTI HLEDAJ VÝCHODISKO a půlnoc stylově přivítá největší česká gothic rock legenda XIII.STOLETÍ.

Akce je pořádána bez jakýchkoliv grantů a dotací s podporou pivovaru Radegast.

gregory fest

Více informací a vstupenky:

www.gregorymanagement.cz
https://www.facebook.com/events/862805165599489?ref=newsfeed
Předprodej: https://goout.net/cs/listky/na-stojaka/kraw/
https://goout.net/cs/listky/gregoryfest-2024-monkey-business+j-a-r/qtxv/
https://goout.net/cs/listky/gregoryfest-2024-redzed+waltari+dalsi/rdcw/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Každá žena na hlavě nosí neviditelnou korunku, říká Miss Czech Republic Karolína Kopíncová

karolina kopincova6 (2)Když zahlédnete Miss Czech Republic 2020, Karolínu Kopíncovou, máte pocit, že vidíte spanilou princeznu. Tato nádherná tmavooká hnědovláska svým půvabem bere každému dech, a to bez nadsázky. J...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

CHCETE ZŮSTAT BOHÉMEM? ZAČNĚTE PODNIKAT!

Podnikani pro Bohemy perexTom Hodgkinson, autor velmi úspěšných knih Líný rodič a Jak být líný, opustil (částečně a alespoň na čas) úspěšně se rozvíjející kariéru lenošného spisovatele. Místo ní začal podnikat v nemilosrdné branži knihku...

Divadlo

BRANICKÝ ZÁZRAK: Protančit se s lidmi bez domova zpátky k radosti ze života

branicky zazrak 200Humorná nadsázka, originální autorská hudba, hravá choreografie i netradiční pojetí společenských i ryze osobních témat. Nový divadelní muzikál Branický zázrak Jana Svěráka a Tomáše Kluse bude uveden hned na dvou divadelních scénách....

Film

Kina otevře charismatický Viggo Mortensen, vítěz Berlinale a francouzský humor

aerofilms Jeste mame cas 200Společnost Aerofilms uvede hned v prvním týdnu po znovuotevření kin režijní debut hvězdného Vigga Mortensena Ještě máme čas. Na velká plátna se také dostane vizuálně strhující film Služebníci, vítěz hlavní soutě...