V novém singlu Lose Control se vrací NVTVLIE ke svým rockovým kořenům

V novém singlu Lose Control se vrací NVTVLIE ke svým rockovým kořenům

Tisk

nvtvlie200Natálie Míšová aka NVTVLIE vydává nový singl Lose Control. Mladá zpěvačka, která se loni stala zpěvačkou kapely Skyline, nezapomíná ani na svojí sólovou tvorbu.

 

 

Mladé zpěvačce, která je zároveň hlasem kapely Skyline, pomáhali s novým singlem členové skupiny John Wolfhooker. Spolupráci s nimi si nemůže vynachválit: “Mám obrovské štěstí, že jsem obklopená šikovnýma lidma, kteří mi na mé hudební cestě pomáhají a věří v to, co společně děláme. Bez nich bych to nezvládla. Písničku jsme napsali společně s Ronym (Ronald Janeček, John Wolfhooker). Povídali jsme si o mé bývalé kapele All These Memories a já jsem vzpomínala, kolik krásných věcí jsem s nimi zažila. To nás inspirovalo natočit singl v rockovém duchu oproti mé typicky popové tvorbě”, popisuje zpěvačka.

Na písničce spolupracovali také další členové John Wolfhooker: Adrian Janeček, který nahrál bicí a Filip Vlček, který se podílel na psaní textu. Dalším spoluautorem textu Lose Control je také Edward Kelnar.

Klip k Lose Control se natáčel v prostorách ateliéru a haly Area 51, kterou poskytl MC Jacob (zpěvák Skyline), produkce se ujala FERO Production (Adrian Janeček a Alexandra Hrašková), kteří natáčeli i některé z předchozích klipů NVTVLIE.

NVTVLIE na sebe vůbec poprvé upozornila singlem Loophole (2017) a EP Ice Cream (2020). Po nich následovaly další dva singly See Me Differently (2021) a Always (2021). Singl Always se hraje v playlistech rádia Expres FM a Fajn rádia. Singlem Lose Control talentovaná zpěvačka rozhodně nekončí. Do budoucna by ráda vydala další singly, EP, a svou hudbu představila také živě.

nvtvlie1

Zdroj foto: Alexandra Hrašková

Více informací:

https://www.facebook.com/natalie.misova
https://www.instagram.com/nvtvlie_music/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Jak řešit nesplněné sliby a nepřijatelné chování

Zasadni odpovednost 200„Tato nepostradatelná pomůcka pro manažery, podnikatele, učitele, mediátory, kouče, rodiče a vůbec všechny, kteří pracují s lidmi, předkládá praxí ověřený metodický mix, který vám dovolí dosahovat významných zlepšení při ř...

Divadlo

Švandovo divadlo uvede hru Na první pohled, brilantní soudní monodrama i naléhavý příspěvek v debatě o znásilnění

na prvni pohled200Advokátka vyhozená ze sedla. Švandovo divadlo uvede hru Na první pohled, brilantní soudní monodrama i naléhavý příspěvek v debatě o znásilnění. 

...

Film

Dívka, která nemá minulost, bojuje o svou budoucnost. Komu má věřit?

 

captain-marvel-trailerCaptain Marvel je už v pořadí 21. filmem, natočeným podle oblíbených komiksů a seznamuje nás s dalším hrdinou Marvel univerza. A tak jsem jako správný fanda začátkem března navštívila kino. Captain Marvel je i první hraný film, který jde do kin po...