Kniha Péče o lásku - super tip na dárek z lásky zdaleka nejen pro zamilované

Kniha Péče o lásku - super tip na dárek z lásky zdaleka nejen pro zamilované

Tisk

pece o lasku 200Návod, jak přijít fungování lásky na kloub – Malá kniha o velké lásce - Láska jako zdravý životní styl 21. století

 

 

 

Představujeme novou, populárně psanou knihu o lásce v dlouhodobých vztazích s názvem „Péče o lásku – Praktická příručka umění milovat a být milován“ od autorky Karoliny Rauschertové. Každý, kdo v životě touží po lásce, v této knize najde skvělé shrnutí základních doporučení a užitečných tipů, které pomáhají udržovat lásku v intimních vztazích v dobré kondici a ku spokojenosti všech zúčastněných. Autorka ve své knižní prvotině představuje vtipně a s lehkostí originálně sestavený praktický návod, jak lásku v každodenním životě dobře dávat i přijímat. Odborné poznatky šikovně kombinuje s moudrými postřehy ze života milující a milované ženy a zasazuje do srozumitelných souvislostí.

Karolina Rauschertová již několik let píše pod pseudonymem Loverotika inspirační blog Umění milovat.cz, kde propojuje rady odborníků i moudré postřehy zkušených a v lásce úspěšných. Čerpá z psychologie, odborných pohledů na intimitu a sexualitu i osobních zkušeností milujících a milovaných partnerů, manželů a milenců.

Kniha Péče o lásku zaujme i velmi atraktivním grafickým pojetím od Johany Kratochvílové ze studia Signatura a nápaditými minimalistickými ilustracemi Lýdie Férové.

pece o lasku 02

Více informací: e-shop www.peceolasku.cz / blog www.umenimilovat.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Zdeněk Svěrák exkluzivně pro K21 o své nové knize vzpomínek uhnětených ve vláčné a voňavé těsto

zdenek sverak 200Nová kniha českého herce a spisovatele Zdeňka Svěráka ponese název Po strništi bos a bude se týkat především vzpomínek na dětství. Vyjde u Nakladatelství Fragment v říjnu tohoto roku ...

Divadlo

Z malého brouka v hlavě velké divadlo

brouk v hlave 200Městské divadlo Zlín se derniérou rozloučilo s hrou Brouk v hlavě, ve které v dvojroli exceluje Pavel Vacek, a nejen on.

...

Film

Největší padouch chce ukrást Měsíc

ja padouch 200Animovaná komedie Já padouch (2010) nás dostává do malovaného sousedství, plného rozkvetlých zahrad a dobrých lidí, kde v černém vysokém domě spřádá své plány jeden velký zločinec.

...