Zpěvačka Elly a Ben Cristovao právě vydali společný song High Speed

Zpěvačka Elly a Ben Cristovao právě vydali společný song High Speed

Tisk

elly 200Talentovaná zpěvačka Elly přizvala do svého nového songu Bena Cristovao. Výsledkem je song nazvaný High Speed. Skladba produkovaná Ondřejem Fiedlerem (fiedlerski) vychází společně s videoklipem, o jeho podobu se postaral režisér Honza Strach. Singl vznikl v rámci komunikace kampaně O2 YOU, jejímž jsou oba interpreti ambasadory.

 

Dynamická skladba se silným refrénem a jasným poselstvím. To je nový song Elly v produkci fiedlerski: "Celý song mě moc baví a mám z něj radost. Díky tomuto projektu jsem mohla zkusit něco nového a trošku vybočit z mojí komfortní zony. Je to můj první song v češtině a je to o dost jiný styl než obvykle dělám. Jsem z toho ale upřímně nadšená a těším se na reakce lidí," dodává k novince zpěvačka. "Text je o nelehkým rozcházení a těžkým odpoutání se od druhýho člověka i tehdy, když už v hlavě dobře víš, že to tak dál nejde," přidává za sebe k textu songu Ben.

Singl začal vznikat už letos v březnu. Elly společně s producentem fiedlerskim odjela do jednoho z berlínských nahrávacích studií, kde na základě jí složeného dema vznikla podstatná část songu. V době, kdy vznikal song Nevim od Bena a Marcella, také pod vedením fiedlerskiho, se písnička dostala k Benovi. Ten Elly nabídl, že jí pomůže s textem a celkovým laděním songu. Proběhlo několik společných studiových sessions a Ben se nakonec zapojil do songu i jako host. Přirozeně se tak během dvou singlů ukázalo, že podpora od O2 YOU umí vytvořit živé umělecké prostředí. Ondřej Fiedler stojí producentsky za hity Hell.o od Lenny, Když nemůžeš, tak přidej a ØTCHI od Mirai nebo Toulavá od Sebastiana. Jak vnímá svojí spolupráci s Elly? „Jsem rád součástí něčeho novýho, co se teprve utváří,“ říká fiedlerski.

elly1

Videoklip ke skladbě High Speed se natáčel v Praze i hned několik lokací kolem Tiských stěn v Českém Švýcarsku. Pro korporátní kanceláře využil režisér Honza Strach reálné kanceláře O2 na pražské Brumlovce.„Natáčení jsem si moc užila. Byly to dva perné dny a musím přiznat, že jsem byla ke konci hodně unavená. Zároveň to pro mě byly dva dny „sen“. Užívala jsem si skoro každou minutu a klidně bych si to dala celé od znova. Byl tam jeden moment, kdy jsem se musela překonat. Bylo to tehdy, když jsem měla spadnout volným pádem, pro vytvoření iluze skoku, ze skály, když jsme natáčeli v Tiských stěnách. Mám velký strach z výšek, proto to pro mě byl asi nejvíc intenzivní moment, na který dlouho nezapomenu,“ vzpomíná Elly.

Skladba i videoklip vznikly ve spolupráci se značkou O2, jejíž je Ben ambasadorem už od roku 2020. Jde už o v pořadí pátou vlnu komunikace, jejímž hlavním bodem je skladba s talentovaným umělcem, který díky spolupráci získává větší pozornost. V září 2020 vydal producent Tome Prince s Benem song Návyková. Projekt pokračoval loni na jaře s rockovou kapelou John Wolfhooker, která s Benem vytvořila song Tidal Wave, a taky na podzim, kdy vznikla skladba We're All Gonna Fly se zpěvačkou Pam Rabbit. Letos na jaře vydal se zpěvákem Marcellem song Nevim.

Benův koncert v O2 areně 1. 10. 2022 bude pomyslným vrcholem této tříleté spolupráce se značkou O2.

Skladba High Speed vyšla oficiálně prostřednictvím digitální distribuce 1. září společně s videoklipem.

Elly, vlastním jménem Eliška Tunková, je mladá zpěvačka a skladatelka, která se se svými svébytnými autorskými songy dostala do éteru největších českých rádií jako jsou Fajn Radio, Radiožurnál nebo Evropa 2. Tady několik týdnů po sobě vyhrávala Music Chart s písní Are You There. Letos vystoupila na festivalu Colours of Ostrava nebo Prague Pride, a to po boku DJe a producenta Tomeho Prince, který byl historicky prvním interpretem kampaně Bena Cristovao s O2 YOU.

Elly2

Zdroj foto: Pavla Hartmanová

Více informací:

https://www.facebook.com/Cristovao.Ben
https://www.instagram.com/elly_musicofficial/?hl=en


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Vítězem 28. ročníku Literární ceny Knižního klubu je Martin Sichinger s románem ZÍTRA PŘIJDE OLAH

Zítra přijde OlahLaureátem 28. ročníku Literární ceny Knižního klubu se rozhodnutím odborné poroty stal Martin Sichinger s knihou Zítra přijde Olah. Jeho rukopis se prosadil v konkurenci 85 zaslaných prací. Odměnou vítězovi je vydání knihy pod renomovanou nakladatelsko...

Divadlo

Divadelní rekonstrukce vraždy Alexandra Litviněnka

Prilis drahy jed perexAlexandr Litviněnko (Petr Lněnička), bývalý agent KGB a FSB, emigroval v roce 2000 do Velké Británie poté, co se stal v Rusku nežádoucím kvůli zveřejnění nezákonných praktik tamějších tajných služeb. S manželkou Marin...

Film

Olga – objekt, který si dělal, co chtěl

Olga perexPoté, co MagicBox vydal na DVD dokument Století Miroslava Zikmunda, postaral se i o distribuci dokumentu o další významné české osobnosti, ke kterým Olga Havlová bezesporu patří. Jak Olga ovlivňovala život prvního českého prezident, jak prožívala dl...