Put Your Trust In Me – Chtěli jste růžový svět, máte ho mít

Put Your Trust In Me – Chtěli jste růžový svět, máte ho mít

Tisk

bad jokers cream200Třetí videoklip melodic rockových Bad Joker’s Cream ve stylu 80. let naznačuje, že chystané album Pink World bude nejen růžové, ale taky hudebně barevné a rozmanité.

 

Pokud jste fanoušky melodic rocku a ujíždíte na hudbě, která se nebojí kombinovat klasické prvky žánru s těmi moderními, jistě vám neuniklo dění okolo kapely Bad Joker’s Cream. Kapela slibuje vydání alba Pink World na podzim a na důkaz toho, že to myslí vážně, nám v minulých měsících naservírovala dva singly Be Alive a When We Were Kids.

Nyní vychází třetí singl s názvem Put Your Trust In Me a dává najevo, že deska Pink World bude hudebně velmi zajímavá. Určitě se na ní nedočkáme generického zvuku a skladeb zaškatulkovatelných jedním směrem, ale bude se jednat o celek žánrově i zvukově rozmanitý. Put Your Trust In Me potěší každého, kdo Bad Joker’s Cream zná, ale neunikne ani pozornosti publika tvrdšího ražení.

Zároveň potvrzuje, že Bad Joker’s Cream nadobro upustili od syrového kytarového zvuku a svou hudbu nyní prokládají velkým množstvím kláves a synťáků, které jen podtrhují mohutnost celkového zvuku. Na této změně má dozajista velkou zásluhu švédský producent Per Aldeheim, který s kapelou spolupracuje na celém albu.

Z hlediska vizuálního Bad Joker’s Cream již potřetí spojili síly s brněnským studiem Mad Unicorn. Tentrokrát máme možnost ve videu konečně vidět členy kapely v akci. Atypické pojetí v režii Jindry Vrágy představuje „Pink World“ v plné parádě a láká nás do lehce psychadelického prostředí, ve kterém je možné vše, dokonce proměna zajatce svázaného konvencemi. Dnes, kdy se klade důraz na dokonalost a ostrost obrazu jde rukopis tvorby opět opačným směrem. Rozmazané okraje a kvalita připomínající období VHS kazet koresponduje s cestou, kterou kapela dále směřuje.

Bad Joker’s Cream je mladá hard/glam rocková kapela, založená roku 2013 ve Frýdku-Místku. Zakládá si na klasických hard-rock riffech let 70. a 80. v kombinaci s moderními prvky soudobého rocku a metalu. Silnou stránkou kapely jsou živá vystoupení plná energie a s výbornou harmonií na podiu. Do současnosti kapela vydala EP „First Cream“, které bylo následováno albem „Behind The Mask“. Posléze se věnovala převážně vydávání singlů a živým vystoupením. V nejbližší době je ovšem plánováno vydání druhé řadové desky pod názvem Pink World.

Bad Joker’s Cream nacházejí inspiraci v kapelách, jakými jsou např. Mötley Crüe, Bon Jovi or Iron Maiden, ale rovněž souzní se soudobými interprety. Např. Kissin Dynamite, Steel Panther nebo H.E.A.T.

Nové album Pink World vyjde koncem roku 2022. Celé je produkované známým švédským producentem Per Aldeheimem, který v minulosti spolupracoval na albech světových kapel, jako Def Leppard, Soilwork, Pain atd. Před vydáním alba samotného má BJC v plánu zveřejnit několik singlů a videoklipů. Prvním z nich je skladba Be Alive, která byla vypuštěna koncem roku 2021. V průběhu roku 2022 byly prozatím vydány další dvě skladby When We Were Kids a Put Your Trust In Me.

bad jokers cream2

Členové:
Stacee Roxx (2013) – Zpěv, akustická kytara
Tommy Ace (2013) – Baskytara, backvokály
Michael (2020) – Bicí, backvokály
Jamie Lee Caster (2015-2018, 2021) – Kytara

Diskografie:
2014 – First Cream (EP)
2016 – Behind the mask (LP)
2022 – Pink World (LP) ?

Více informací:

FB: https://www.facebook.com/BadJokersCream
IG: https://www.instagram.com/badjokerscream/
YT: https://www.youtube.com/channel/UC6AKoag2mZKV-pbQr06Yzug
Spotify: https://sptfy.com/6pod


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Jak se vyvíjela česká literatura

ceska literatura perexO dějinách české literatury (ale také divadla, hudby, výtvarnictví…) vycházejí více či méně objemné svazky po více než dvě staletí. Jedině nejmladší filmové umění dosud na své souhrnné zpracování dosud čeká, ačkoli pr...

Divadlo

Velký Gatsby v režii Petra Gábora poprvé na českém jevišti

Gatsby 200Soubor činohry Národního divadla moravskoslezského čeká v divadelní sezóně poslední titul – česká premiéra dramatizace jednoho z nejslavnějších románů moderní americké literatury Velký Gatsby. Očekávaná inscenace, kterou připravil kmenový režisér a...

Film

Parchanti spí možná dobře, ale diváci mohou mít zlé sny

200film1Režisérka Claire Denisová se svěřila, že impuls k natočení filmu Parchanti spí dobře jí poskytlo Kurosawovo klasické drama Zlý chlap spí dobře. Zvolila název Les salauds (neboli Parchanti), odkazujíc tak k japonskému mistru, jehož dílo bylo ve Franc...