Druhý parník 26. sezóny s Lubošem Novákem na palubě se blíží!

Druhý parník 26. sezóny s Lubošem Novákem na palubě se blíží!

Tisk

parnik perexLetos frčí už 26. sezóna skvělých hudebních párty s Lubošem Novákem na parniku Tyrš. První, červencovou plavbu už máme za sebou. Těšit se ale můžeme ještě na jednu, která proběhne v pátek 12. srpna. 

 

 

Stěžejní postavou akce bude opět Luboš Novák, který si i tentokrát přinese svůj legendární kufr plný té nejlepší taneční muziky. Ta se bude i s námi, Lubošem a parníkem houpat na vlnách  Vltavy. Vyplouváme z Rašínova nábřeží již tradičně v 18:00. Těšíme se na vás!

parnik 1

Vstupné 350 Kč v prodeji před plavbou

https://www.facebook.com/RiverpartyCZ


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Na tý louce zelený, pasou se tam jeleni

myslivecNakladatelství Euromedia Group vydalo myslivecké povídky z pera známého ostravského lesníka a spisovatele Aleše Dostála. Pokud ve vás koluje krev tradičního lovce, máte rádi přírodu či pocházíte z lesnické rodiny, určitě nepohrdnete touto kvalitní literatu...

Divadlo

O klucích aneb Jsem kuchta

jsem kuchta 3perexO klucích aneb Jsem kuchta se jmenuje komedie německého dramatika Davida Gieselmanna, kterou připravil pro podzimní sezónu režisér, někdy i autor, a vlastně spíš muž mnoha rolí, také třeba ředitel Domu dětí a mládeže v Praze 10, R...

Film

Seriál Černobyl vzbuzuje emoce diváků

serial-cernobyl-cernobyl-clanokWSpolečnost HBO uvedla 5 dílnou minisérii s názvem Černobyl, která okamžitě zaujala vysokou sledovanost a zájem široké veřejnosti.

 

 ...