Chcete darovat blízkým knihu a nevíte jakou? Máme řešení

Chcete darovat blízkým knihu a nevíte jakou? Máme řešení

Tisk

Dame Knihu 200Vybíráte dárek na poslední chvíli? Hledáte překvapení, které bude určitě oceněno? Chcete potěšit své blízké knížkou, ale nejste si jistí, kterou zvolit? Pořiďte knižní dárkovou poukázku v libovolné hodnotě na www.dameknihu.cz.

 

 

Dárek můžete přizpůsobit „na míru“ obdarovanému: na výběr máte mnoho nápaditých motivů, které lze doplnit o věnování nebo jakýkoli osobní vzkaz. S poukázkou si můžete také pohrát a v jednoduchém editoru ji celou vytvořit dle vlastní fantazie, třeba s vlastními fotografiemi.

Osobitý dárek pak můžete obdarovanému nechat zaslat elektronicky, nebo si lze objednat dárkové balení a doručení papírové poukázky až do domu.

Dárkovou knižní poukázku z Dámeknihu.cz je možné uplatnit 12 měsíců od zakoupení. Poukázka není limitována výběrem v konkrétním knihkupectví, ale jelikož je vytvořený Svazem českých knihkupců a nakladatelů jako „oborová poukázka“, poskytuje příjemci širokou možnost uplatnění v partnerských knihkupectvích téměř po celé České republice.

Poukázky jsou využitelné jak pro jednotlivce, tak i pro školy, neziskové organizace, úřady či firmy.

dame knihu

Výhody dárkové poukázky

• Pořídíte ji online ve dne i v noci, 365 dní v roce.
• Poukázku je možné uplatnit 12 měsíců od zakoupení v široké síti partnerských knihkupectví.

Kdo Dáme knihu ocení?

• Ten, kdo řeší dárek na poslední chvíli – „lepší než bonboniéra“
• Ten, kdo chce dát knihu, ale „neví, co čte“
• Ten, kdo hledá dárek pro lidi, které nezná tak dobře (kolegové, známí, vzdálenější příbuzní)
• Ten, kdo by rád odměnil své žáky, studenty, učitele, zaměstnance...
• Ten, kdo pátrá po atraktivních cenách do tombol, soutěží...

Svaz českých knihkupců a nakladatelů je přesvědčen, že je třeba aktivně hledat nové cesty, jak uchovat a podporovat zájem čtenářů, zákazníků knihkupectví. Jejich příspěvkem k inovaci knižního trhu je projekt oborové knižní dárkové poukázky.

Cílem projektu dárkové poukázky je rozšířit trh s knihami a do knihkupectví přivést nové zákazníky. Svazová dárková poukázka nenutí obdarovaného k nákupu v konkrétním knihkupectví, ale poskytuje mu možnost volby, které knihkupectví zvolí.

dame knihu plakat

Více informací: https://www.dameknihu.cz/


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Pohádky jsou pro nás velmi důležité – můžete díky nim i zhubnout nebo se proměnit,“ říká Marcela Volavka

marcela perexPohádkové příběhy provázejí lidstvo od nepaměti. V současné době je v knihkupectvích i v televizi stále více pohádek, které však již s těmi původními mají jen velmi málo společného. Spisovatelka Marcela Volavka je přesvědčená, že právě díky ...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...

Čtěte také...

Chráněná krajinná oblast Jeseníky slaví padesát let.

CHKOJ perexKarlova Studánka Při příležitosti padesáti let chráněné krajinné oblasti Jeseníky (CHKOJ) se sešli zástupci profesionálních i dobrovolných ochránců přírody, nevládních organizací, vlastníků, univerzit a vědeckých pracovníků na zcela příznačném mís...


Literatura

Město žen – komu věřit ve světě bez víry

mesto_zenBerlín roku 1943, ač to zatím tak nevypadá, blíží se konec války. Nacistická propaganda stále pokračuje ve vychvalováni všech dosavadních válečných úspěchů a slibuje brzké vítězství. Téměř všichni muži jsou na frontě a málokdo se vrátí zpát...

Divadlo

Zkrocení zlé ženy rozzářil neplánovaný ohňostroj

zkroceni zle zenyNa brněnském nádvoří hradu Špilberk se letos uskutečnil již třináctý ročník Letních shakespearovských slavností. Čtvrtou červencovou sobotu se hrálo představení Zkrocení zlé ženy, nejúspěšně...

Film

Závod s časem je závodem se sebou samým

zavod s casem perexFilm Závod s časem (2013) je moderní akce bez humoru a nadsázky. To ostatní v něm naštěstí nechybí. Ethan Hawke a Selena Gomez si užívají jako pár závodících unesených v rychlém...