Literární soutěž: Nejkrásnější milostný příběh

Literární soutěž: Nejkrásnější milostný příběh

Tisk

Literární soutěžLéto, vášeň, moře, romantika, láska. Zkuste se zasnít, usednout k počítači, nebo si třeba postaru vzít tužku a papír, a napsat zamilovanou povídku, krásný milostný příběh, který jste prožili, anebo který byste chtěli prožít. Ať už jste single, nebo zadaní, věříme, že vám to půjde snadno. Napište nám svůj příspěvek do nové literární soutěže, která má uzávěrku na konci srpna a jejíž patronkou je spisovatelka Veronika Opatřilová, autorka knihy Počkej na moře.

Láska nezná hranice. Milujeme se bez rozdílu věku či pohlaví, láska boří hranice a překonává bariéry. Pojďme společně strávit zamilované léto. Vy nám pošlete povídku, my se budeme těšit na to, až ji v září budeme číst.

Soutěž tentokrát ponecháme až od 18 let.

Probíhat bude od 15. června do 31. srpna 2023. Vyhodnotíme v září.

Vybereme tři výherce, kteří budou odměněni. Vítězné tři povídky budou zveřejněny a s autorem povídky, která se umístí na prvním místě uděláme rozhovor. 

Příspěvky posílejte na mailovou adresu: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Do předmětu mailu napište název povídky a stejně pojmenujte dokument, do nějž vepište své jméno a příjmení, věk, případně pár informací o sobě, připojte svou mailovou adresu + poštovní adresu pro zaslání odměny, pokud se umístíte, případně nám můžete zanechat i telefonický kontakt.

Rozsah povídky je maximálně 12 000 znaků s mezerami.

Literární soutěž

Dodatek redakce:

Samozřejmostí je, aby povídka byla originálním autorským počinem a nebyla dosud nikde publikovaná. Každý soutěžící může do naší soutěže přihlásit maximálně jeden příspěvek.

Názvy souborů s povídkami ponechte, prosím, bez diakritiky (háčků a čárek), aby nedošlo k destrukci a nečitelnosti znaků. Nepoužívejte neobvyklé fonty a formátování textu (například barvy nebo obrázky), porotcům se to nemusí zobrazovat správně.

Organizátoři si vyhrazují možnost při nedostatku příspěvků zrušit celou soutěž. Administrátor soutěže si taktéž vyhrazuje právo kdykoli v průběhu soutěže vyřadit z ní a jejího hodnocení práce prokazatelně nepůvodní, přepisy a odvozeniny prací již zveřejněných, stejně jako příspěvky s nevhodným obsahem.

Osobní údaje slouží pouze k účelům pořádání soutěže, pro lepší komunikaci se soutěžícími a statistickým účelům a nebudou poskytnuty třetí straně bez svolení autora. Autor zasláním svého díla do soutěže souhlasí s případnou publikací povídky na webu www.kultura21.cz a s možným sdílením na facebooku. Autor se nesmí účastnit soutěže jako porotce.

Těšíme se na vaše příspěvky!


 

Partneři

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Evropa, náš domov

evropa nas domov 200V říjnu vyšel pod hlavičkou nakladatelství Albatros zajímavý knižní projekt s názvem Evropa, náš domov, který má čtenářům přiblížit nejrůznější aspekty starého kontinentu z mnoha úhlů. Hlavně o historii, přírodě i kultuře se ...

Divadlo

Cupito, dupito... aneb po čertech dobrá podívaná
ImageV neděli 15. ledna zavítalo do zlínské Zelenáčovy šopy divadlo Povidlo s loutkovou pohádkou Kašpárek v pekle. Hadroví herci provedli diváky lesem, hradními komnatami i peklem. Hlavní hrdina kašpárek, hlava pomazan...

Film

Rytíři nebes
ImageFilm Rytíři nebes, který u nás nevyvolal téměř žádné reakce, je povedeným válečným filmem na pomezí dramatu, komedie a romance, který vypráví skutečný příběh několika amerických letců, kteří odjeli bojovat proti Němcům do...