ABSOLUT DEAFERS jsou Zrození

ABSOLUT DEAFERS jsou Zrození

Tisk

ABSOLUTDEAFERS 200Absolut Deafers = nefalšovaná rocková vichřice z Ostravy, přináší na českou rockovou scénu mix syrové tvrdosti, melodiky, skvěle znějících metal-rockových riffu a především zpěváka, který s neuvěřitelnou hlasovou razancí a opravdovostí sděluje svými texty vize a poznatky své existence.

 

 

Na rockové scéně v Česku působí tři roky a vybrali si ji pro svá turné takové legendy jako Arakain, Kreyson,Citron, Vitacit, Horkýže Slíže a další.

Kapela účinkovala na festivalech Masters of Rock, Votvírák, Sázavafest,Basinfirefest, Preštenice a mnoha dalších. Za dobu působení na české rockové scéně ji na živých vystoupeních mělo možnost vidět více než 100 000 rockových a metalových fanoušku.

absolut deafers

Absolut Deafers vyráží na turné se svým novým projektem ZROZENÍ, kde představí nové CD ZROZENÍ, které obsahuje devět autorských písní s českými a anglickými texty. Absolut Deafers na CD ZROZENÍ přizval i hosty – operní pěvkyni Sylvii Bee, Jaroslava Bartone (Citron) a Aleše Bajgera (Progres II).

V rámci turné kapela odehraje 21 koncertů, přičemž zahajovací se koná 15. 11. 2013 v Želeči u Tábora a závěrečný se uskuteční až na jaře 12. 4. 2014 v Žiline.

absolut deafers tour



 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Jsem workoholik a nedokážu být v klidu, říká herec Dušan Sitek

dusan sitek 200Čtvrtstoletí strávil herec Dušan Sitek v Městském divadle ve Zlíně, odkud před pěti lety přestoupil do souboru Divadla pod Palmovkou v Praze. Přesto ho teď zná pomalu celá republika, neboť díky vytopenému divadlu soubor hodně cestuje. Úspě...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Manželka, která utekla, ví, že nic není černobílé…

man200Těm z Vás, kteří znají Domino, Tess Stimson asi nemusím představovat. Tahle rodilá Angličanka (žijící momentálně v Londýně) je doslova "dvorní dámou" tohoto nakladatelství - v edici Inteligentní romány pro inteligentní ženy jí vyšlo už několik knih. Všechny...

Divadlo

7. ročník divadelního festivalu Pernštejnlove přivítá ansámbly z celé republiky a spouští předprodej

pernstejnlove 200Dny 26. - 30. července budou na Zámku Pardubice opět patřit divadelnímu festivalu Pernštejnlove. Pardubický divadelní open air vstupuje do 7. ročníku naplno, návštěvníci se mohou těšit na desítku divadelních produkcí, divadlo pro děti i...

Film

Bláznivá komedie aneb Což takhle dát si špenát

altKomedie Což takhle dát si špenát vznikla v roce 1977 a od té doby patří mezi nejlepší filmy, které se u nás vůbec kdy podařilo natočit. Velmi vhodně navržené hlavní postavy, které se dostávají vinou stroje na omlazování do rů...