Elly s The Carsleepers představují elektrizující videoklip k singlu Lady plný kreativity

Elly s The Carsleepers představují elektrizující videoklip k singlu Lady plný kreativity

Tisk

elly 200Zpěvačka Elly a producenti The Carsleepers společně přináší videoklip, který je i přes rozchodovou tematiku plný nadšení a pozitivní energie. Singl Lady vyšel na začátku května a dle úspěchu v éteru českých rádií má potenciál stát se hitem letošního léta.

 

Píseň pochází z dílny producentského dua The Carsleepers, o zpěv se pak postarala zpěvačka Elly a Jan Petržílka. „Základy písně Lady jsme položili před lety v pražských Strašnicích, když na náš při návštěvě večerky otočil kolega z Brazílie a spletl si nás s děvčaty. Bylo opravdu hodně, ale hodně, větrno. Odpověď zněla jasně: I´m not lady, baby! A tam to celé začalo,“ popisují s úsměvem vznik písně chlapci z The Carsleepers a dodávají: “Jsme moc rádi, že vokální projev zarámovaly sametové hlasy Elly a Honzy Petržílky, které se perfektně doplňují“. O mix se postaral Filip Vlček, který má na kontě spolupráci s umělci jako Lenny nebo Ben Cristovao, o master pak Kenny Rough.

Tvůrci B-TOLD Films, s nimiž Elly spolupracovala i na posledním videoklipu Harder, tentokrát spojili síly s talentovanou režisérkou Valerií Recmanovou a dali tak vzniknout jedinečnému vizuálu s retro nádechem. Videoklip je plný výrazných vizuálních efektů, které spolu s inovativním střihem podtrhují atmosféru písně.

“Natáčení videoklipu pro mě bylo náročné, ale musím říct, že jsme se u toho dost nasmáli a všichni pracovali opravdu na 150 %. Tomu odpovídá i celkový výsledek,” popisuje Elly. „Spolupráce s The Carsleepers a Honzou pro mě byla skvělá zkušenost a jsem za ni moc vděčná.“

Zpěvačka na sebe upozornila už v uplynulých letech singlem Are You There, spoluprací s Benem Cristovao v písni High Speed nebo vystoupením na festivalu Colours od Ostrava. Nejbližší koncerty zpěvačku čekají letos v červnu, a to na pražském festivalu Metronome, Praha Žije Hudbou nebo Vaňkovka festu.

elly1

Více informací:

https://www.instagram.com/elly_musicofficial/
https://open.spotify.com/artist/58SiiPGMtAPMaQyNkn9Fbs?si=QDpu8GreS3WUg_tv58JQjg&;nd=1


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Pláž v Chorvatsku, to je nejen letní čtení

plaz v chorvatsku 200V dubnu loňského roku obohatila sbírku série Romantické útěky spisovatelky Julie Caplinové přírůstek v podobě knihy Pláž v Chorvatsku. Český národ slunné Chorvatsko přímo zbožňuje, tak proč si nezamilovat i tuto letní roman...

Divadlo

Jaké bylo první letošní LiStOVáNí v Holešově?

kluk z kostek 200V holešovském New Drive Clubu se v úterý 23. ledna uskutečnila zastávka z projektu LiStOVáNí zaměřená na knihu Kluk z kostek.

...

Film

Kdo zachrání princeznu, když ne dva strojvedoucí?

JimKnoflik perexJim se jako miminko ocitl v Jamánii, malém ostrovním království. Nikdo z obyvatel neví, kdo jim ho poslal poštou, ale všichni jsou rádi, že se na ostrov nějakým šťastným omylem dostal. Když Jim povyrostl, našel si nejlepší kamarády –...