Jules Wake posílá láskyplný vzkaz z Riviéry

Jules Wake posílá láskyplný vzkaz z Riviéry

Tisk

S laskou z Riviery200Co když je tím pravým… on? Prosluněný příběh od autorky romantických bestsellerů Jules Wake zavede čtenáře, či spíše čtenářky, na Azurové pobřeží, kde by se měl uzavřít vztah hlavní hrdinky a slavného herce. S láskou z Riviéry vydává nakladatelství Motto.

 

 

Carrie vede klidný život po boku dlouholetého přítele Alana, před kterým skrývá jedno tajemství. Její život je poměrně stereotypní – učí ve škole a jedním z mála povyražení je pro ni kino se sestrou Angelou a pubertální neteří Jade. Když ji Alan požádá o ruku musí se konečně odhodlat uzavřít jednu podstatnou kapitolu své minulosti. To, co skrývá před Alanem je totiž fakt, že už je vdaná. V době nespoutaného mládí a neomezených možností se provdala za herce Richarda Maddoxe, ze kterého se časem stala hvězda první velikosti.

Rozvod zatím ani jeden z nich neměl potřebu řešit. Carrie teď se svými příbuznými míří na dovolenou na Azurové pobřeží – do míst, kde Richard právě natáčí svůj nový film. Po letech odloučení dojde na setkání, které její život ovlivní zásadním způsobem. Carrie vlastně neví, co chce. Co když si celou dobu jen něco nalhávala? Léto na Riviéře rozhodně změní její život. Sama ale netuší, jak moc.

Knihu, vychází i jako e-book, přeložila Klára Krasula.

S laskou z Riviery

O autorce:

Jules Wake je pseudonym Julie Caplin, autorky úspěšné série Romantické útěky.Než se rodačka z Yorkshiru stala spisovatelkou, pracovala ve světě PR pro mnoho známých značek. Díky této zkušenosti měla možnost zdokonalit své spisovatelské dovednosti a také poznat mnoho evropských měst, která se objevují v její literární tvorbě. Jules Wake snila o dráze spisovatelky už od svých deseti let. V roce 2014 debutovala knihou Talk to Me. Hned její druhý román Pozdrav z Itálie (v nakladatelství Motto vyšel v roce 2019) se stal bestsellerem a Jules Wake zajistil úspěch po celé Evropě podobně jako Notting Hill pod sněhem (2020). Autorka napsala pod svým rodným jménem Julie Caplin sérii Romantické útěky (Cukrárna v Paříži, Kavárna v Kodani).

Více informací: https://www.albatrosmedia.cz/tituly/83161940/s-laskou-z-riviery/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Co by se lidé mohli a měli naučit o umírání a o smrti

o smrti a umirani200Dnes jsem nezvolila zrovna radostné téma, nicméně stále více lidí cítí potřebu umět si poradit v situaci, kdy se v jejich blízkém okolí nebo přímo u nich objeví závažná nemoc, navíc v terminálním stádiu. Na tuto situaci nejsme ni...

Divadlo

Rodina je základ státu. Švandovo divadlo uvádí hru Ecce Homo Homolka inspirovanou známou komedií

Ecce Homo Homolka perexRodina Homolkových vyráží na výlet do přírody. Kromě ušlápnutého Ludvy (Jan Grundman), frustrované Heduš (Natálie Řehořová) a jejich dvojčat (Marek Frňka) a výletu účastní i babi (Nataša Bednářová/Lucie Valenová) a děd...

Film

Zpověď režiséra Hynka Bočana

bocan moje cesta zdivocelou zemiMladí režiséři, kteří v šedesátých letech zjednali tuzemské filmové tvorbě mezinárodní věhlas, byli s nástupem normalizace počátkem 70. let odstaveni; někteří natrvalo (jako v případě Jana Němce, Pavla Juráčk...