Karol Komenda vydává přímočarý song You’re So Hot

Karol Komenda vydává přímočarý song You’re So Hot

Tisk

komenda 200Po singlu Back in Time se Karol se svým projektem Karol Komenda Group znovu hlásí o pozornost s písní You‘re So Hot. I tentokrát je song o lásce, avšak pro změnu o té fyzické. Popisuje vzplanutí mezi dvěma lidmi, které je k sobě od prvního pohledu táhne, přestože se neznají.

 

 

Zvukově se track drží 80. a 90. let, kdy Karol vyrůstal a po hudební stránce jsou mu nejbližší. Na You’re So Hot se podíleli i někteří členové dobře známé rockové partičky John Wolfhooker. Frontman Martin Čupka spolupracoval na textu a Rony Janeček se postaral o mix a master skladby.

„Klip je jednoduchý a až na záběry z auta jsme ho natáčeli na iPhone. Chtěl jsem v něm zachytit prostory, kde song vznikal,“ popisuje Karol. Vizuál od Edvarda Kelnara nás zavede do zkušebny, kde tráví hodně času s kapelou, i do mini studia v jeho bytě, kde obvykle nahrává kytary a zpěvy.

Projekt Karol Komenda Group tvoří tři zkušení hudebníci. Karol Komenda vystupuje s Benem Cristovao, Jakub Nývlt za bicími hraje s kapelou Sto Zvířat a Samuel Barcík zase s Terezou Maškovou nebo Hard to Frame. Kapela aktuálně připravuje druhé EP. Vydání plánuje na začátek příštího roku.

komenda 1

Zdroj foto: Aneta Dědková

Více informací:

IG Karol Komenda: https://www.instagram.com/karol_komenda/


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Nejsem z ledu

nejsem z ledu 200V červenci vyšel u nakladatelství Ikar mrazivý detektivní příběh Anne Frasierové Nejsem z ledu, který pochází ze série Tajemství detektiva Jude Fontaineové a nese pořadové číslo tři. Čtenáře čeká neobvyklý případ pro detektivy a ješt...

Divadlo

Premiéra divadelní hry Kancl aneb když hranice mezi vtipem a trapností setřeme

kancl divadlo rokokoPrvní novinkou v sezoně Městských divadel pražských (MDP) se stala stejnojmenná jevištní verze britského sitcomu Kancl (The Office). Premiéra hry Kancl se tak uskutečnila ...

Film

Film Zkrocená hora má deset let

zkrocena hora 200To mezi náma je na teď. Já teplej nejsem. - Já taky ne...  Kdo z filmových fajnšmekrů by si nevzpomněl na deset let starý americký film Zkrocená hora, který v sobotu 28. února reprízoval druhý program České televize.  I když snímek zí...