Přímo z okupované Ukrajiny přiváží Stoned Jesus materiál z chystané desky, zazní na koncertě v Praze

Přímo z okupované Ukrajiny přiváží Stoned Jesus materiál z chystané desky, zazní na koncertě v Praze

Tisk

Stoned Jesus200V pondělí 22. sprna představí Stoned Jesus v Praze novinky z připravovaného alba. Na pódiu před holešovickým Cross Clubem zazní také tento týden vydaný singl s názvem Con. Ukrajinské stoner metalové skupině předskočí domácí Acid Row.



“V Praze zahrajeme několik nových songů, bude to vlastně jeden z prvních koncertů, kde zazní živě. Album vyjde ale až začátkem příštího roku. Con se od prvního singlu Porcelain velmi liší, ale posluchače vtáhne stejným způsobem,” říká Igor Sidorenko, frontman skupiny.

Stoned Jesus1

Ukrajinskému triu předskočí čeští Acid Row. Česká stoner-rocková formace začátkem tohoto roku vydala své druhé album Afterglow, se kterým vyrazila na jaře na turné po českých klubech i scénách v Německu a Rakousku.

Stoned Acid Row

Chystaná šestá studiová deska kyjevského tria vyjde nově u metalového vydavatelství Season Of Mist, s nímž Stoned Jesus uzavřeli smlouvu na jaře tohoto roku. Kapela se tak zařadila mezi vydavatelstvím zastupované skupiny z řad black a death metalu, ale i dánsko-německé neo-folkové Heilung nebo maďarské avantgarde metalové Thy Catafalque a mnoho dalších.

Akci pořádá kulturní iniciativa Cassiopeia Promotions. Vstupenky jsou k zakoupení na síti GoOut.

Zdroj foto: Daria Mangubi, Tereza Kopelentová

Více informací:

FB event - https://fb.me/e/2IotRm7Gn
GoOut předprodej - https://goout.net/cs/stoned-jesus+acid-row/szlylau/


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Lípy mají rozhodně něco do sebe

Lipy vlidne i majestatne 200Nakladatelství Kazda se dlouhodobě zaměřuje na knihy o přírodě a buduje tak ve čtenářích lásku k ní. Jedním takovým titulem je i ten o lípách, který je opravdu určen k potěše oka i ducha.

...

Divadlo

Lordi v Českých Budějovicích byli famózní, skvělí a vysloužili si aplaus - fotoreportáž

Lordi perexNáš fotoreportér Rudolf Hojdar nafotil sérii snímků z českobudějovckého vystoupení souboru Lord of The Dance, které se konalo 27. února 2014 v Budvar Aréně. Ačkoliv časový prostor k pořízení fotografií byl, dle pokynů pořadatelů, velmi krátký, můžeme se díky...

Film

Václav Neckář majitelem Hotelu HVĚZDÁŘ

VN perexNaše redakce dostala pozvánku na předpremiéru českého pořadu Hotel Hvězdář, ve kterém zazněly písně Václava Neckáře v podání dalších nejen českých zpěváků, zpěvaček, nebo herců a hereček. 

...