AC/DC se vracejí s netrpělivě očekávaným novým albem Power Up

AC/DC se vracejí s netrpělivě očekávaným novým albem Power Up

Tisk

acdc 200AC/DC vydají 13. listopadu 2020 své sedmnácté studiové album POWER UP. To se stane po dlouhých šesti letech.

 

 

 

Aby fanoušci věděli, co na novém albu očekávat, kapela zveřejnila singl Shot In The Dark, na kterém se podíleli Angus Young [lead guitar], Brian Johnson [lead vocals], Cliff Williams [bass guitar], Phil Rudd [drums] a Stevie Young [rhythm guitar], všichni samozřejmě s legendárními cylindry na hlavě. Singl doprovází i krátký film “Family Motto”, ve kterém hraje Gary Cole ve své roli Reese Bobbyho v klasické komedii Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby.

Pro toto album kapela povolala zpět svého oblíbeného producenta Brendana O’Briena, se kterým už spolupracovala na albu Black Ice v roce 2008 a Rock Or Bust v roce 2014. Dvanáct nových skladeb hrdě přiznává typický sound kapely a všechny její silné stránky na něm samozřejmě najdeme.

TRACKLISTING:
1. Realize
2. Rejection
3. Shot In The Dark
4. Through The Mists Of Time
5. Kick You When You’re Down
6. Witch’s Spell
7. Demon Fire
8. Wild Reputation
9. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

POWER UP bude k dispozici v několika formátech tak, aby byli uspokojeni všichni fanoušci. Kromě digitální verze vyjde album také na CD a deluxe edicích. Sběratelská deluxe verze je ultimátní formát pro nejvěrnější fanoušky. Když zmáčknete tlačítko na boku boxu, rozsvítí se neonový nápis AC/DC a ze zabudovaného reproduktoru se rozezní singl Shot In The Dark. Uvnitř boxu najdeme kompletní CD s dvacetistránkovým bookletem a exkluzivními fotografiemi, USB kabel, který nám umožní připojit se a zůstat nabitý tak, abychom mohli po neomezenou dobu používat i display.

180gramový vinyl vyjde v základní verzi, i v různých limitovaných verzích po celém světě.

acdc

Předobjednat CD můžete zde: https://acdc.lnk.to/PWRUP-PO


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

ROZHOVOR - MUZIKÁLOVÝ HEREC TOMÁŠ LÖBL

lobl200Jak vypadá běžný rok muzikálového herce a které inscenace v divadle Kalich má nejradši Tomáš Lobl?

...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Bee, Schenker: Nestárnoucí tělo

nestarnouci telo200Tohle není dieta, milí čtenáři, je to možná stravovací a životní styl, který vám přinese úlevu nejen na těle, ale i na duši. A je to přitom tak jednoduché, jen to je občas proti zažitým konvencím a všem těm rádoby dietním a stra...

Divadlo

Goebbels/Baarová: síla, moc a poté křehkost a slzy


altV rámci Divadelní Flory v Olomouci jsme měli možnost zhlédnout představení excelentní inscenace Goebbels/Baarová.

 

...

Film

John Cazale – mistr vedlejších rolí
ImageAl Pacino, Robert De Niro, Gene Hackman, Francis Ford Coppola a Meryl Streep. Všechny tyto výrazné osobnosti se proslavily v průběhu americké nové vlny, jmenované však spojuje také herec John Cazale. Tento zdánlivě nepříliš v...