Spotřebitelská soutěž podpoří aktivní životní styl rodin - „Stezka za poklady“ nabízí hlavní výhru v hodnotě 100 000 Kč

Spotřebitelská soutěž podpoří aktivní životní styl rodin - „Stezka za poklady“ nabízí hlavní výhru v hodnotě 100 000 Kč

Tisk

tesco zirafa200Společnost Tesco připravila novou spotřebitelskou soutěž „Stezka za poklady“, která se koná celý květen. Soutěží se o více než 100 cen. Hlavní cenou je zájezd v hodnotě 100 000 Kč dle vlastního výběru, soutěžící mohou také vyhrát víkendový pobyt, let balónem, kurz vaření Pražského kulinářského institutu, voucher do lázní a mnoho dalších zajímavých cen. Hlavním rozdílem oproti běžným spotřebitelským soutěžím je motivace rodin s dětmi, aby trávily volný čas vycházkami do přírody.

Nevyhrává první, zvítězí každý!

Každý, kdo se svojí Clubcard nakoupí v hypermarketu Tesco nebo prostřednictvím služby Potraviny on-line nákup nad 300 Kč, obdrží již od 1. května u pokladny kartičku s informacemi o soutěži. Samotná soutěž začíná až 4. května a soutěžící mohou navštívit 134 naučných stezek v 67 lokalitách. „Vybrali jsme příjemná místa, která jsou ideální pro aktivně strávený čas. Rádi bychom, aby rodiny s dětmi využily příjemného jarního počasí a strávily hezké chvíle s blízkými v přírodě. Informace, jak si zasoutěžit, dostanou v každém z našich hypermarketů,“ říká Jiří Mareček, tiskový mluvčí společnosti Tesco.

V přírodě budou ukryta hesla, a pokud soutěžící naleznou alespoň dvě, získají okamžitou výhru v podobě slev na nákup zboží či dárkových poukazů. Se soutěžní kartičkou doplněnou o správná hesla si může zákazník vybrat své „nálezné“ v kterémkoliv hypermarketu Tesco. Navíc si může soutěžící tipnout k heslům odpověď na soutěžní otázku, a tím postoupí do slosování o rodinnou dovolenou dle vlastního výběru v hodnotě 100 000 Kč a sto dalších cen, jako je například digitální fotoaparát, blue ray přehrávač, tablety, Playstation, videokamery, poukazy na zážitky. Soutěž vyvrcholí 8. června 2013, kdy dojde k vyhlášení vítězů tipovací soutěže o hlavní výhry.

tesco 2

Nebývalé množství výher, každý se může účastnit opakovaně

Soutěž umožňuje zákazníkům, aby se jí zúčastnili opakovaně a zvýšili své šance na hlavní výhru, ale také získali větší množství drobnějších cen. V soutěži jsou také ceny od partnerů, například vstupenky do pražské ZOO, aquaparků a dinoparků.

tesco zirafa


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Kamila Nováková: Jako správní nomádi jsme chtěli mít co nejvíce zvířat a pastvin

kovbojky obalkaNedávno vyšla kniha Kamily Novákové Co by se kovbojkám stávat nemělo. Kniha je nejen o chovu koní, o lidských a zvířecích dobrácích i potvorách, o krásách přírody v Jeseníkách, o nezaměnitelném kouzlu života v těchto horách,...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...


Literatura

Vhled do duše, života a inspirace slavné Coco Chanel

coco 200Kdo by neznal slavnou módní návrhářku a ikonu francouzského šarmu Coco Chanel? Pokud by se ale chtěl někdo o jejím životě dozvědět víc, měl by sáhnout po knize od vydavatelství Noxi, CHANEL & CO - Coco a její přítelkyně od autorky nejen memoárů, Marie-D...

Divadlo

Cena Thálie za pařížského "vrabčáka" pro Hanu Fialovou

FIALOVA PEREXCenu Thálie za ztvárnění Edith Piaf v komorním muzikálu Edith a Marlene, který v režii Janusze Klimszy uvádí Národní divadlo moravskoslezské v Ostravě, získala v sobotu 28. března na slavnostním ceremoniálu v hi...

Film

Anna, Elsa a Olaf slaví Vánoce

Vanoce s Olafem 1Princezna Anna a královna Elsa připraví pro obyvatele Arendelle nádhernou vánoční oslavu. Všichni však odejdou brzy, protože si chtějí užít své vlastní váníční tradice. Anna a Elsa si uvedomí, že na na rozdíl od ostatních ony d...