Ben Cristovao a polský DJ a producent TRIBBS natočili k tracku Future Champ silný klip o životních snech

Ben Cristovao a polský DJ a producent TRIBBS natočili k tracku Future Champ silný klip o životních snech

Tisk

ben tribbs 200Energická taneční pecka Future Champ vznikla během jedné nahrávací session v Berlíně. Skladba vyšla oficiálně v rámci digitální distribuce už v listopadu, teď ji doplňuje živelný a emocemi nabitý videoklip. O jeho režii se postaral ukrajinský režisér Andrii Lagutin.

 

 

Prvotní ideou, která zažehla motiv textu Future Champ byl podle Bena Cristovao sport, konkrétně jeden z důležitých turnajových zápasů tehdy ještě budoucího UFC šampiona Jiřího Procházky. Pokud půjdete do textu skladby hlouběji, najdete se v ní i vy. "Při poslechu songu Future Champ mi došlo, že není primárně jen o sportu, jako spíš o snílcích a aspiracích obecně. O lidech poháněných vášní a láskou k práci svého života. Pro někoho to je tanec, pro dalšího zpěv, pro jiného sport a pro mě třeba filmová tvorba. V klipu reflektuji i svoje vášně, svoje životní otázky," vysvětluje režisér Andrii Lagutin, který se kvůli událostem na Ukrajině přemístil na začátku letošního roku do Čech.

Filmová tvorba byla na Ukrajině velmi dobře rozvinutá. Kvůli válce teď neexistují téměř žádné projekty a tamní talentovaní umělci jsou rozptýlení po celém světě. Občas se jim podaří spolupracovat, tak se stalo i na tomto videoklipu. Olya Shevchuk, která ztvárnila jednu z hlavních rolí, je neuvěřitelná tanečnice a herečka žijící v Berlíně. Kameramanka Sveta Aparina, která vdechla záběrům svůj unikátní pohled, přiletěla z Londýna. Igor Pavluk stříhal záběry ve Varšavě a Anri Adler pracoval na gradingu klipu v Lisabonu. S VFX efekty pomáhali členové týmu, kteří jsou aktuálně v Kyjevě.

ben tribbs1

Studiový klip se natáčel v Praze, svůj prostor v něm dostal i mladý umělec s charakterickými modrými vlasy, který si říká TRIBBS. Ten je aktuálně číslem jedna mezi polskými DJ's. Na seznamu jeho spoluprací najdeme jména jako Laidback Luke, Dimitri Vegas nebo Duncan Laurence.

Skladba Future Champ je mezinárodním debutem Bena Cristovao a zároveň první zahraniční spoluprací s Universal Music Group. Ta skladbu označila za prestižní focus track. To znamená, že singl dostal zásadní mezinárodní podporu v rámci zemí celé Evropy.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Miloš Kratochvíl pasoval prvňáčky na čtenáře

altDne 6. června zaplnili refektář Emauzského kláštera především prvňáčci. Přišli se svými pedagogy, ale i rodiči, prarodiči, sourozenci na velkou slavnost. Podle toho byli i našňoření – někteří mládenci měli motýlky, slečny byly v slavnostních (někdy až princezno...

Divadlo

Filmař Marek Dobeš debutuje na divadelních prknech v hudební komedii Sni dál na téma kariéra vs. rodina

sni dal200Co je pro moderní ženu důležitější – kariéra nebo rodinný život? A může se jí vůbec podařit žít plnohodnotně, pokud obě polohy nedokáže skloubit? Odpověď na tyto otázky hledá divadelní hra režiséra a scenáristy Marka Dobeše „Sni dál,“ s podtitulem Neř...

Film

Pí a jeho život aneb Proč začneme s tygrem komunikovat?!

pi a jeho zivotNový film „Pí a jeho život“, jehož režie se ujal oscarový Ang Lee, můžeme poprvé zhlédnout, ve 3D provedení, již pár dní před letošním Štědrým dnem. Chlapec, tygr a moře – to jsou hlavní hrdi...