Vyšlo láskyplné andělské CD „ANDĚLSKÁ MEDITACE S PRŮVODCI PRO KAŽDÝ DEN“

Vyšlo láskyplné andělské CD „ANDĚLSKÁ MEDITACE S PRŮVODCI PRO KAŽDÝ DEN“

Tisk

Andele 200Nové andělské CD vám pomůže zvládat celý pracovní týden s úsměvem, energií a klidnou a harmonickou myslí.
Andělé mi skrze automatické psaní předali poselství a laskavá slova, která budou léčit Vaše nitro, mysl, tělo i duši. Andělé Vám chtějí pomoci naladit se na pracovní týden, abyste ho zvládli s úsměvem, plní energie a tvořivosti. Chtějí, abyste si uvědomili svou cenu, pocítili jste svou vnitřní sílu. Andělské meditace přinášejí sebepoznání, očistu, uvědomění si Vaší ceny a také ocenění. Poznáte nové andělské přátele a seznámíte se s nanebevzatými mistry. Jednotlivé dvojice si vždy vytvořili sami průvodci. CD je plné laskavé a léčivé energie. Přeji, ať Vám přinese mnoho radosti, očisty a lehkosti,“ říká Eva Laštovičková.

 

Z CD jde velká energie, která hladí, čistí, harmonizuje a posiluje. Andělské fotky k CD vytvořil fotograf Jiří Svoboda.

Vše podtrhuje meditační hudba, která má ke každému dni v týdnu specifický hudební motiv, který si vybrala vždy jednotlivá dvojice.

Hudebník Daniel Vitouš prozradil: „Hudba je velmi specifická, každá meditace má svůj andělský motiv.  Poselství je vtisknuto do každého tónu.“ Autor hudby s velkou citlivostí a pečlivostí naslouchal vedení jednotlivých průvodců a jejich poselství vložil do hudebního pokladu.

Andele 1

Závěrem autorka meditací dodává: „Práce na tomto CD byla opět jedinečná. Průvodci sami od sebe tvořili dvojice a předávali poselství a afirmace, které mají být k jednotlivým dnům v týdnu zmíněny. Děkuji andělům a průvodcům z Univerza za spolupráci a také od srdce děkuji všem, kteří mi při realizaci CD pomáhali.

Track list CD:
1.    Nedělní posílení s archandělem Michaelem a Saint Germainem
2.    Pondělní očista s archandělem Rafaelem a El Moryaou
3.    Úterní sebepoznání s archandělem Jofielem a Merlinem
4.    Středeční uvědomění sebejistoty s archandělem Hanielem a Pallas Athenou
5.    Čtvrteční propojení s archandělem Metatronem a Eponou
6.    Páteční ocenění s Lady Nadou a archandělem Raguelem
7.    Sobotní relaxace s Lakšmí a Anděly z Univerza

Andele 2

Jednotlivá meditace má v průměru od 8-11 minut.
Celková stopáž CD je 69:11 minut.
Cena CD 200,-Kč + 59,- Kč poštovné a balné.

Foto: Jiří Svoboda

www.andelskanadeje.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Rozhovor

JAK A PROČ PSÁT RODOVOU KRONIKU?

frantovapomykalova200Více o kurzech, které nemají v České republice obdoby, přestože genealogických spolků a společností je již desítky let plno, se dočtete v rozhovoru s lektorkou Zuzanou Pomykalovou, členkou České genealogické a heraldické společ...

Praštěný nápad Kuny Elišky

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Lyndsay Faye: Bohové Gothamu

Bohove Gothamu 200Který Bůh dopustí vraždění neviňátek? V New Yorku 19. století je to nečekaně aktuální otázka...

...


Literatura

Staré křivdy musí být odčiněny

kalypsoS norským spisovatelem Ingarem Johnsrudem se mohli čtenáři seznámit v jeho prvotině Vídeňské bratrstvo. Nyní nakladatelství Host přichází s druhým pokračováním série s vyšetřovatelem Fredrikem Beierem a opět si užijeme cestování ve dvou časových rovinách....

Divadlo

Láska kvete v každém věku

posledni romance 200Divadlo Ungelt uvedlo začátkem tohoto roku na své scéně hru Joea DiPietra Poslední romance, ve které se sešly vyzrálé herecké osobnosti Alena Vránová, Petr Kostka a Carme...

Film

V Maroku vzniká nový film a videoklip s českou koprodukcí

maroko 200Režisér David Stejskal se opět spojil s Milanem Matyášem Deutschem, hercem, producentem a zpěvákem, v novém projektu Magician. Snímek se stejnojmenným názvem připravují v česko-marocko-španělské koprodukci. Vzniká také videoklip s hlavním soundtracke...