Margaret Ann Lembo: Andělé drahých kamenů

Margaret Ann Lembo: Andělé drahých kamenů

Tisk

andele drahych kamenu na webSpojení energie drahých kamenů a andělů, tedy spíše symboliky obou dvou ezotericky velmi silných záležitostí, je něčím, co rozhodně upoutá pozornost. Jala jsem se pátrat po tom, s čím vším lze takový křišťál, citrín, karneol, achát, aventurín a podobné kameny, spojovat. Ezoterika je má hodně ráda. A důvody k tomu určitě jsou.
Sami si určitě nějaký z nich vyberete.

Jsou krásné
Co se kamenům nemůže upřít, je jejich krása. Když se na ně budete dívat naprosto reálným pohledem, musíte uznat, že i kdyby nebyly vůbec v ničem magické a energeticky nabité, tak jsou prostě krásné. A jen pohled na tu krásu má terapeutickou sílu. Pohladí duši.

Jsou příjemné do dlaně
Zkuste si na ně sáhnout. Náhle jakoby se probudil hmat. Struktura, hladkost, teplota… to všechno dotváří ten celkový dojem. Citliví lidé cítí i vibrace, mravenčení nebo pocity tepla či výrazného chladu. To už souvisí s energetickým vyzařováním kamene. Nebo působí přímo na emoce. A v tom mohou pomoci tyto karty, protože jsou jako takový příjemný průvodce emočním světem drahých kamenů.

Jsou prostě něčím jiné
Vezmeme-li to kolem a kolem, jsou drahé kameny prostě jiné. Je to cosi, co si vezmete do ruky a ono vám to zůstane v hlavě. Je to snad spojitost se zemí, po které šlapeme? Je to snad jejich věk? Jsou totiž staré tak, že ani lidstvo tady ještě nebylo, když už se první drahé kameny vytvářely v horké lávě vznikající planety. Máme k nim už z podstaty hluboký respekt.

Spojení s anděly respekt jen prohlubuje
Z těchto karet a hebkého psaní na nich jsem měla vždy pocit, že se mi ten respekt ke kamenům prohlubuje. Že je vnímám posvátněji… z výšky. Že k nim mám úctu. Nakonec, jsou starší než já! Kdo se zabývá studiem andělských energií, tak pravděpodobně cítí podobný druh pokory. K něčemu, v čem je uloženo snad celé vědění lidstva a co může a má potenciál nám toto vědění po malých částech poskytovat.

andele drahych kamenu

A pak se může stát, že pocítíte ve svém životě problém a…
Sáhnete do těchto karet!
A ty vám mohou ve trojici nabídnout třeba toto poselství:
„Jaspis leopardí – Začali se lidé kolem vás měnit? Říkáte si, že přišel čas, abyste se změnili i vy? Chcete být tak pružní a ohební jako leopard a dosáhnout větší flexibility? Vydejte se na lov sebe samých. Pozorně posuzujte své chování, a to na rovině mentální, fyzické, duchovní i emoční.

Anděl osobního prostoru – Dokážu bránit své hranice s láskou a laskavostí. Chráním se před negativní energií. Čerpám ze síly prastaré vnitřní moudrosti, která mě chrání a díky které vím, jak změnit svůj život k lepšímu.

Turmalínový křemen – Otročíte technice? Bombarduje vás příliš mnoho elektromagnetických frekvencí? Posilte svou ochranu před silami, které vás vysávají, a propojte se s matkou Zemí. Při práci s elektronikou dělejte přestávky, abyste mohli načerpat novou energii.“

Název: Andělé drahých kamenů (The Angeles and Gemstone Guardians Cards)
Autor: Margaret Ann Lembo
Žánr: esoterika
Nakladatelství: Synergie Publishing SE
Rok vydání: 2016
Počet stran: 44
Hodnocení: 80 % Zdroj foto: Synergie
Odkaz na web: www.synergiepublishing.com

( 0 hlasů )


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Zbyňka Šolcová: „Mám ráda pestrost a změny.“

zbynka solcova200Lidé si myslí, že harfenistky jsou romantičky ze starých časů. U Zbyňky Šolcové to neplatí. Nevyhýbá se uměleckým experimentům a fúzím s jinými žánry. Také se věnuje poezii a fotografování. Před nedávnem nahrála se so...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Chia semínka, hit poslední doby

kucharka chia perexChia semínka jsou hit poslední doby. Ale jen velmi málo kuchařek se nějak výrazněji odklání od tradičních chia pudingů a sladkých dezertů. Autor této minikuchařky do toho ovšem na ten malý formát, šlápl opravdu ve velkém stylu. ...


Literatura

Namalujte s Van Goghem jeho hvězdnou noc

van goghova hvezdna noc 200Místo výletu do galerie se můžete ponořit do knihy a dozvědět se mnohem víc nejen o velmi známých obrazech díky knize s názvem Van Goghova hvězdná noc a podtitulem Dějiny umění v příbězích pro děti.

...

Divadlo

Egon Tobiáš: Ten kůň nelže aneb divadelní hra s živými koni, herci a hudebníky

ten kun nelze egon tobiasV rámci projektu Jiřího Ondry a Egona Tobiáše Velký třesk na Malé scéně jsme se zúčastnili premiéry inscenace s tajemným názvem Ten kůň nelže. A nelhal! V netradičním di...

Film

Malí Nezbedové - velká dobrodružství na malém dvorku
ImageDistribuční společnost Intersonic připravila pro malé diváky DVD s oblíbeným animovaným seriálem Malí Nezbedové (v originálu The Backyardigans). Nyní jsou na pultech obchodů k dispozici již dvě DVD se šesti...