Aurachirurgie - léčení v kvantovém poli

Aurachirurgie - léčení v kvantovém poli

Tisk

aurachirurgie perexNějak to neumíme vědecky vysvětlit, byť v této knize autor uvádí množství studií a výzkumů zabývající se výsledky aurachirurgie, sám se na mnoha místech zabývá i funkcí mozku a tím, jak náš mozek pracuje, kde ukládá trauma, které pak projikuje do těla. Přesto zůstává téma aurachirurgie zahaleno tajemstvím. 

Ale klidně ho tak nechme… stoupající trend, stále více jiných terapeutů těla i duše, kteří přibírají tuto metodu do svých léčebných metod, se jistě postará o větší popularizaci tohoto oboru. A berme tuto něžnou knihu jak setkání s léčením, které v sobě snoubí pochopení příčiny vzniku nemocí, klientovy duše, minulosti, tělesného prožívání: lehce kloužeme z duše a minulosti do současnosti a tělesného prožívání.

Pro úplnost, Gerhard Klügl uzdravil tisíce lidí a jeho metoda opravy zdraví pomocí chirurgických nástrojů je zcela jedinečná. Nástroji v auře lidí opravuje anatomicky místa tak, jak mají být. Poškozené opravuje ke zdravému. Reakce klientů jsou rozmanité, stejně jako příklady, o kterých píše. A je to jeden příklad více fascinující než druhý… Jak uvidíte v následující ukázce, stačí pracovat i s vizualizací a energetickým prostorem v auře lidí. Ostatně, na konci knihy najdete i fotografie, které té představivosti, jak tohle vůbec vypadá, dodají jiný rozměr.

IMG 0376 - kopie

Ukázka:

Gerhard Klügl si u paní Angern při skenování její aury okamžitě všiml několika různých blokád, v oblasti krku, v oblasti solárního plexu a v oblasti pupku. S kritickým výrazem na tváři se do nich vcítil a přemýšlel, jak by je mohl rozpustit.

„Hmmm, připomíná mi to visací zámky,“ poznamenal a na svém stolku začal hledat vhodný nástroj. „Abyste mohla mít děti, musím Vám otevřít energetické zámky,“ prohodil, zatímco bral do ruky jeden nástroj po druhém a zase je odkládal zpět – každý na své místo. Zdálo se, že nenašel ten pravý. Nakonec přistoupil ke dveřím a vytáhl klíč ze zámku. „S tímto,“ zavolal radostně, „s tímtoby to mělo fungovat…

…O měsíc později, v lednu 2019, Michaela Angern čekala malou dcerku Leoni – po letech marných pokusů a vyšetření dostali manželé Angernovi opožděný vánoční dárek!

Autoři:

Gerhard Klügl uzdravil již tisíce lidí a v roce 2005 obdržel Evropskou cenu za léčení. Jeho metodu také proslavil Clemens Kuby ve svém filmu a byly o něm natočeny i dokumenty, v roce 2019 založil Mezinárodní instutut pro integrální medicínu.

Tom Fritze je textař, reklamní mág a autor duchovního románu.

aurachirurgie

Aurachirurgie

Vydalo nakladatelství: ANCH BOOKS

Original: Aura chirurgie

Přeložila: Zuzana Kytlerová

Rok vydání: 2023

Hodnocení: 80 %

www.anch-books.eu/shop/knihy/aurachirurgie


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online, ebooky zdarma, eknihy ke stažení

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Vlastimil Horváth je zpátky na hudební scéně!

200rozZpěvák Vlastimil Horváth byl posledních sedm let v ústraní a nyní přichází s novou deskou. Na co se můžeme těšit? Jaké budou texty a co nejvíce změnilo Vlastův život? To a mnohem více se dozvíte v tomto rozhovoru!

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Iluze paměti odkrývá falešné vzpomínky

iluze pameti200Pokud máte chuť se hodně zamyslet, upustit od všech tak zvaně ezoterických blábolů, a věříte výhradně vědě, sáhněte po knize Iluze paměti, která vám možná otevře oči. Když tomu všemu uvěříte…

 

 

 

...

Literatura

Deník plný vulgarismů. Rok se sprostou matkou

Denik-sproste-matky200Vytvořit literární dílo, jehož poetika stojí na kumulaci pravidelně se opakujících vulgarismů, nadávek a capslockových odstavců soustavy sprostých slov, je nepopiratelně originálním počinem.

Divadlo

Nechte se očkovat Shakespearem a léto bude fajn!

shakespeare boure 200Užijte si léto ve společnosti anglického divadelního génia a těch největších českých hereckých hvězd. Předprodej Letních shakespearovských slavností startuje 4. května 2021 na www.shakespeare.cz a v síti Ticketmaster. Generáln...

Film

Marion v New Yorku

altKomedie 2 dny v Paříži, známá rovněž z televizního uvedení, zachycovala, jak americký milenec Francouzky Marion byl pro neznalost jazyka i odlišné mentality zcela ztracen v jejím rodném městě. Ve volném pokračování 2 dny v New Yorku, k...