Milan Matyáš Deutsch vydává své čtvrté hudební cd s názvem „Silencio“

Milan Matyáš Deutsch vydává své čtvrté hudební cd s názvem „Silencio“

Tisk

Silencio 200Zpěvák, herec a skladatel Milan M. Deutsch vydává své čtvrté hudební CD, které nazval „Silencio. Nové album pokřtí spolu se svými hudebními hosty v kině Pilotů 14. 10. 2021 a najdete na něm 13 písní od různých skladatelů ve 4 jazycích (česky, anglicky, francouzsky a španělsky). Některé skladby jsou součástí připravovaného divadelního představení „Bar Silencio“, které bude mít premiéru v únoru 2022 v divadle Reduta na pražské Národní třídě.

 

Mezi hosty, se kterými MMD nazpíval duety, jsou např. finalistka superstar Martina Balogová nebo herečka a zpěvačka Veronika Bellová. Několik písní vzniklo ve spolupráci s hudebním producentem a skladatelem Davidem Vostrým z D#productions. Milovníci českých hitů zde najdou novou verzi písně Ondřeje Soukupa „Ještě tě mám plnou náruč“, kterou proslavil Jiří Korn a píseň Michala Pavlíčka „Vidím anděly“ z muzikálu Excalibur, kterou MMD nazpíval již před 15 lety na své první hudební CD.

MMD začal svou hudební kariéru jako zpěvák skupiny Xarisma. Ta vydala své stejnojmenné album, šlo především o cover verze anglických a španělských písní. Členy skupiny byli Simona Maierová (zpěv, kytara, flétna) a Andris B. Tamayo (piano, zpěv). Poté se Milan vydal na sólovou dráhu. Zpíval především šansony a balady. Vydal své 2. album pod názvem "Some of my favourites" v roce 2015. V roce 2020 křtí své 3. album "Česky", které bude obsahovat 10 písní. MMD také napsal řadu textů pro jiné interprety - Martinu Balogovou, skupinu Lollypopz, Martu Marinovou, Simonu Maierovou a Elenu Sonenshine. Jako herec také působil v desítce divadelních her v pražských divadlech Semafor, Mana a Neklid, včetně svého vlastního autorského muzikálu Voda živá.

Silencio Cover

CD bude k prodeji od října 2021 přes webové stránky produkční společnosti MMD production (www.mmd-production.com).

Více informací:

Bandzone: https://bandzone.cz/_113340
Instagram: milan.deutsch
Web: www.milanmatyasdeutsch.eu, www.milandeutsch.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

K velkým i malým rolím všech žánrů přistupuji se stejným nadšením i respektem, říká Lenka Kočišová

lenka kocisova 200Zpočátku to byly naivky, ty pak vystřídaly na jevišti komediální a dramatické role. A protože je Lenka Kočišová muzikální, objevuje se i v muzikálu. Už jako začínající herečka si vyzkoušela Lízu Doolittlovou, což je náročná herecko...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Viva viktoriánské období! Navždy buď mou vévodkyní

navzdy bud mou vevodkyni 200V červenci vyšel u nakladatelství Ikar sympatický romantický příběh z viktoriánské Anglie Navždy buď mou vévodkyní od americké autorky Amalie Howardové. V Anglii se píše rok 1865, on je vévoda s bezcitnou pověstí...

Divadlo

Divadlo PROJEKT 2 jde vlastní cestou a nachystalo hned dvě premiéry

divadloProjekt2 1Divadlo Projekt 2 začalo psát svou historii na začátku roku 2018. Jeho zakladateli jsou David Piskor a Eva Polívková, absolventi hereckých kurzů Divadelní a filmové společnosti Zity Kabátové a následně Starbag Ateliéru, kde pod vedením he...

Film

Let’s Dance: Revolution aneb filmová inspirace pro ctitele tanců „free style“

lets danceStačí krok a svět se změní. Do kin přichází čtvrté pokračování americké taneční série Let’s Dance, tentokrát s titulem Let’s Dance: Revolution. A taneční revoluce na pozadí rozpálených ulic v Miami plné úděsnýc...