Vykládací karty Poselství draků seznamují s dračími archetypy

Vykládací karty Poselství draků seznamují s dračími archetypy

Tisk

Poselství drakůNádherně ilustrované karty s mytologickou tématikou draků najdete v balíčku nazvaném Poselství draků. Karty vydalo nakladatelství Synergie a autorkou je Carolline Mitchell, karty pak ilustroval Tiras Verey. Setkat se můžete s 33 nádhernými a moudrými draky, kteří vám mohou být průvodci na vaší cestě životem. Jak se mi s kartami pracovalo a jak hodnotím tuto vykládací sadu? Čtěte dále.

Tato vykládací sada karet je prostě úžasná. Pozor, nejedná se o tarot, ale o motivační vykládací karty, které vám mohou pomoct ve vaší každodennosti. V těžkých situacích, kdy něco řešíte, kdy se rozhodujete, jste smutní, anebo když potřebujete dodat sebevědomí, odvahu a povzbudit. To všechno draci umí a mohou. Autorka draky rozdělila do několika skupin, někteří jsou mužského, jiní zase ženského pohlaví. Představují základní archetypy moudrosti a takových vlastností, jaké momentálně potřebujete. Draci jsou spojováni se živly, různými galaxiemi, nebo astrologickou symbolikou. Jsou to velcí mistři a učitelé.

výklad karet

Autorka se drakům velmi věnuje a na toto téma pořádá také semináře. V tomto balíčku karet draky rozdělila na pozemské, galaktické, velké mistry a strážné draky. V doprovodné knížečce najdete návody na výklad a krásně popsané významy karet. Karty jsou hluboce duchovní, umožňují nám dostat se více ke své vlastní podstatě a dodávají nám moudrost a sílu. Velice se mi líbí a práce s nimi je úžasná. Rubová strana karet ukazuje mlhovinu, v níž je znázorněn obrys draka. Ilustrace jsou pak velmi poutavé. Já sama mám draky velice ráda, používám už dlouhé roky tarot keltských draků, takže tyto další dračí karty jsou pro mě příjemným zpestřením.

drak

Dnes jsem si vytáhla draka, který má na starosti Sebevědomí. Řekl mi přesně to, co jsem potřebovala slyšet, zkráceně a upřímně toto: Seber se a makej, máš na to! Celý text vám zde nebudu vypisovat, ale je to naprosto trefné a úderné. Pokud vás karty zaujaly, sehnat je můžete ZDE.

Poselství draků

Poselství draků
Autor: Carolline Mitchell
Ilustrace: Tiras Verey
Nakladatelství: Synergie
Rok vydání: 2022
Počet karet: 33

Hodnocení: 100%

www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/vykladacky/000553_poselstvi-draku.php


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Pokud děti vidí číst své rodiče, jistě si sami také najdou ke knize cestu…“

blecha zdenek 200Poslední dobou se objevuje stále více periodik obecního charakteru a o zajímavé čtení není nouze. Uvědomila jsem si, že mě trochu mrzí, že jsme se zatím nikde nedočetli o místní knihovně. Známe dobrovolný spolek Čarodějnice od Juliány...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Umění odpouštět skutečně a autenticky

Odpustit druhym perexDokážete odpouštět doopravdy, nebo jen na oko a ze slušnosti? Nebylo by dobré naučit se odpouštět autenticky? A jaký je v tom vlastně rozdíl? Když odpustíme těm, kteří nás zranili, pochopíme, že dotyčný člověk tím, že s...


Literatura

Nahlédněte do života Jana Krause

jan kraus 200Nakladatelství BizBooks ve společnosti Albatros Media vydalo příběh Jana Krause s názvem Můj soukromý buzynes. Jedná se o první knížku, kterou o sobě napsal sám Jan Kraus, známý herec a moderátor.

...

Divadlo

Kdo natropí nejvíce hloupostí?

Eva perexDivadlo Na Fidlovačce frčí letošní sezonu na „prvorepublikové“ vlně, a tak není divu, že přidalo na svůj repertoár vedle britské konverzačky z 20. let i oblíbenou českou retro komedii Fan Vavřincové Eva tropí hlouposti

Film

Nazareth schválili rockument a může do kin!

nazareth rockument 200Rockový dokument, který vám dá nahlédnout do tajů a šíleností, které musí muzikanti cestující napříč zeměmi absolvovat. Režisér Miloslav Šmídmajer se již po třetí v životě rozhodnul o výlet do života slavnýc...