Cvičení s vlastní vahou bez nářadí

Cvičení s vlastní vahou bez nářadí

Tisk

Cvičení s vlastní vahouZacvičte si s knihou! Ať už potřebujete zhubnout nebo posílit svaly, dostat se do kondice či si ji udržet, domácí cvičení s vlastní vahou vám nic nenahradí. Odborníci tento způsob preferují před posilovnami. K tomu, abyste si stanovili optimální cvičební program a věděli, jaké cviky vlastně cvičit, vám pomůže tato kniha. Vydalo ji nakladatelství Grada a autorem je Marcel Doll. Co všechno v této příručce najdete?

Praktická knížka je určena k tomu, aby se stala průvodcem všem, kterým záleží na dobré fyzické kondici, zdraví a kráse. Pomůže vám vytvořit si vlastní sestavy vhodných cviků, které můžete provádět kdykoliv ve svém volném čase, ať už doma, nebo v přírodě. Cviky jsou velmi přehledně uspořádány názorným vyobrazením a jednoduchým a srozumitelným popisem, což značně ulehčuje náročné studování teorie, kterou teprve pak můžete provádět v praxi.

Mně se na tom nejvíce líbí to, že si otevřu knihu, pustím hudbu, dám si na zem podložku a okamžitě můžu začít, nepotřebuji složité vysvětlování a popisování. Cviky jsou rozděleny se zaměřením na různé tělesné partie, anebo pro začátečníky a pokročilé. Celkem kniha obsahuje 50 tréninkových sestav, které si můžete vyzkoušet. Mně se s knížkou velice dobře cvičí a mohu jen doporučit! Samozřejmě se dozvíte některé průvodní informace a tipy, mnohé cviky jistě znáte, ale třeba narazíte na spoustu zajímavých cviků, které jste si ještě nikdy nevyzkoušeli.

Cvičení s vlastní vahou

Název: Cvičení s vlastní vahou bez nářadí
Autor: Marcel Doll
Nakladatelství: Grada
Rok vydání: 2024
Počet stran: 144
Hodnocení: 95%

https://www.grada.cz/cviceni-s-vlastni-vahou-bez-naradi-13761/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

ALŽBETA STANKOVÁ – DIVADLO KALICH

kalich 200Alžbeta Stanková je herečkou v Divadle Kalich, její přechozí zkušenosti jsou však i z Radošinského národního divadla, známe ji z filmu Rebelové nebo ze seriálu Rodinná pouta. V Divadle Kalich ji uvidíme v představení Osmý světadíl.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Ochutnejte Šumavu

sumavska kucharka 200Šumavská kuchařka je novým počinem z dílny nakladatelství Grada. Má podtitul Krásy Šumavy na talíři a autorem je Radek Pálka.

...

Literatura

Těžké hodiny rozhodování, to je Operace mé dcery
ImageStanislav Rudolf napsal v roce 1980 knihu Operace mé dcery. Později byla tato úspěšná novela zfilmována i Československou televizí, v hlavních rolích jsme mohli spatřit Vlastimila Harapese a Janu Šulcovou. V letošn...

Divadlo

Muzikál Romeo a Julie 2014

Romeo a Julie 2014 200 Na muzikál Romeo a Julie 2014 jsem se těšila o to víc, protože jsem pár týdnů před premiérou dělala rozhovor s jedním z autorů, Jiřím Barešem a také s představitelkou chůvy, Veronikou Zelníčkovou. Oba byli ...

Film

Filmový muzikál „Bídníci“ aneb kdy(ž) se lůzou staneme?!

bidnici 200Do nového roku 2013 vstupujeme do českých kin s novými muzikálovými „Bídníky“, kteří přicházejí z Velké Británie v režii Toma Hoopera (oscarového tvůrce filmu „Králova řeč“). Victor Hug...