S Ondřejem Sokolem o ženách

S Ondřejem Sokolem o ženách

Tisk

ondrej sokolTOP STAR love Martiny Gavriely přináší další žhavé informace. S Ondřejem Sokolem si budeme povídat o ženách, s Lenkou Kořínkovou zavzpomínáme na Holky z porcelánu a sejdeme se s Dolly Buster.



Ondřej Sokol a ženy:

Bavič roku, herec, režisér a improvizátor Ondřej Sokol je jako sympatický muž zajímavým terčem mnoha žen a právě o ženách si s ním budeme povídat!

ondrej sokol

Petr Janda – smrt domovníka:

Rocker Petr Janda měl zahradníka a domovníka, který se nedávno utopil v blízkosti jeho domu. My se po stopách této tragédie vydáme.

Lenka Holas Kořínková – Holky z porcelánu:


S herečkou Lenkou Kořínkovou zavzpomínáme na natáčení filmu Holky z porcelánu, kterým se dostala do povědomí diváků...

Dolly Buster:

Bývalá herečka filmů pro dospělé Dolly Buster na sebe strhne vždy velkou pozornost, když se objeví na své domácí půdě. Co se od natáčení Čápů s mákem změnilo? Jak jí to klape s jejím o několik let mladším partnerem?

dolly buster

Festivalové večírky v Karlových Varech:

V Karlových Varech je každý rok během festivalu smetánka nejen česká, ale i hollywoodská. Ukážeme vám večírek, který každý rok patří mezi ty nejhvězdnější.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Edita Randová. Zpívá v jedenácti jazycích včetně čínštiny

archiv Edita RandováPZpívá široký repertoár po celém světě, a to v jedenácti jazycích. A hudba a zpěv jsou pro ni vším. Přes dvacet let je uměleckou ředitelkou mezinárodního hudebního festivalu Tóny nad městy. A za svoji dlouholetou ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Šťastně až na věky s polyamorií, anebo bez ní…

Šťastně až na věkyPod nakladatelstvím Listen vyšla publikace Šťastně až na věky sepsána na základě úspěšného dokumentárního filmu o lásce a vztazích ve 21. století pod režií Jany Počtové. Uspořádat a sepsat text pomohl Michal Beck. Červená obálka s kresbou lidského srdce, tedy ni...


Literatura

Město plné oken aneb když střela může přijít odkudkoliv...

mesto plne oken 200V nakladatelství Kalibr vyšel první díl ze série s „geniálním, zábavným a totálně nesnesitelným vyšetřovatelem“ od Roberta Pobiho s názvem Město plné oken.

...

Divadlo

Dorian Gray, manipulátor v třpytivém oblaku

dorian 200Už je to více než sto dvacet let, co si svět může přečíst příběh o obrazu Doriana Graye. Mladíka, který si užívá života a díky záhadnému portrétu nestárne. Všechno špatné v jeho životě se odráží v obrazu a on zůstává krásný a neposkvrněný. Švandovo ...

Film

Captain America: Občanská válka je nabitý akcí od začátku do konce

Kažcaptain america 200dý nový film s nálepkou Marvel je očekáván s obrovským napětím a touhou. Nejinak tomu bylo i u dalšího pokračování Kapitána Ameriky s názvem Občanská válka. A tentokrát se máte opravdu na co těšit.

...