Megashow bude stát za to - prožijte devadesátky na plné pecky!!!

Megashow bude stát za to - prožijte devadesátky na plné pecky!!!

Tisk

megashow 200Velká akce Megashow Pump It Up vol. I s hvězdami 90. let 2UNLIMITED, Twenty4Seven a VENGABOYS vypukne už za pár týdnů, konkrétně od 13. do 15. dubna 2017 v Praze, Frýdku Místku a Brně. My jsme toho využili a položili kapelám tři jednoduché otázky.


Zdravím Vás, jak se máte? Co je u vás nového?

Vengaboys: Máme se skvěle a jsme rádi, že fanoušci mají velký zájem o naši muziku a show.

2 Unlimited: Děkujeme za optání a doufám, že naše dobrá nálada se projeví na našem vystoupení v České republice. Máme teď opravdu hodně práce a daří se nám a myslím, že to naši fanoušci ocení a uvidí sami. Chceme si to u vás rozhodně užít!!

Twenty4Seven: Naše plány se teď pojí s úspěchem naší Megashow, kterou pro vás společně připravujeme. Bude to VERY VERY VERY BEST OF.

Plánujete něco speciálního? Pochlubte se nám!

Vengaboys: To si pište! Máme nové kostýmy a nové skvělé převleky. Těšíme se na skvělou světelnou show.

2 Unlimited: Celou velkolepu show pilujeme více než dva měsíce, tak se nechte překvapit. Bude to naše Best Of - zahrajeme největší hity. Máme jich opravdu hodně.

Twenty4Seven: Určitě se nechejte příjemně překvapit. Bude to premiéra naší nové společné Megashow a zahrajeme samozřejmě všechny naše hity. Jsme rádi, že se s ní můžeme pochlubit poprvé zrovna premiérově u vás v České republice.

2Unlimited02

Co chcete vzkázat vašim fanouškům v České republice?

Užili jsme si ten velký úspěch v devadesátkách a vlastně si to stejně užíváme i dnes. Se vším všudy. Není v tom velký rozdíl. Přijďte na naše speciální Megashow Pump It Up a prožijte s námi devadesátky na plné pecky!!! Bude to stát za to!

Děkuji za rozhovor!

Vengaboys

Vengaboys

Holandská taneční skupina Vengaboys je vyhlášená svými originálními barevnými kostýmy. Fanoušci se tak mohou těšit nejen na pořádnou dávku taneční hudby, ale i na show plnou divokých převleků. Sestavu tvoří zpěvačky Kim Sasabone a Denise Post-Van Rijswijk a zpěváci Robin Pors a Donny Latupeirissa. Mezi jejich největší hity patří We Like to Party, Boom, Boom, Boom, Boom!! a We're Going to Ibiza. Vengaboys jsou dodnes považováni za jedny z nejlepších bavičů eurodance scény.

2Unlimited

2 Unlimited tvoří nizozemské pěvecké duo - rapper Ray Slijngaard a zpěvačka Anita Doth. Přinesli řadu hitů v čele s No Limit – písní, která dominovala nejen na tanečních pódiích, ale zazněla jako sportovní hymna například v rámci basketbalové NBA nebo Superbowlu. 20 milionů prodaných vlastních nosičů a 60 milionů prodaných alb dělá z 2 Unlimited jednu z nejúspěšnějších evropských tanečních kapel 90. let. Vychutnejte si plnou a nijak nezkrácenou show v komfortním prostředí a užijte si tu pravou party!

Twenty4Seven

V roce 1989 napadlo holandského producenta a DJe Ruud van Reijen zkombinovat andělské refrény a mužský rap. Tak vznikli Twenty 4 Seven. Průlomem v jejich kariéře se stal rok 1993, kdy vylétl na první příčky hitparád po celém světě track Slave to The Music. Následovaly hity Is It Love a Take Me Away nebo Leave Them Alone. V roce 1996 vydali singl We Are the World, který zabodoval také u nás. Kdo sledoval hitparádu ESO, nemůže na naší akci chybět.

Twenty4Seven

Více informací: http://www.90y.cz/ a vstupenky v síti Ticketportal https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=135910


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Michal Šefara o knize Podsvětí
sefara1„Když se podíváte na pražské metro, uvidíte opravdu fascinující stavbu, skutečnou jeskyni města“ říká v našem rozhovoru Michal Šefara, autoru velice zajímavého fantastického thrilleru s názvem Podsvětí. Děj této knihy je zasazen do pražského metra. J...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Sylva Lauerová nafotila exkluzivní kalendář českého šperku, rozepsanou knihu uložila do šuplíku a chystá velké změny

SL perexFanoušci populární české spisovatelky Sylvy Lauerové jistě vědí, že se nevěnuje jen psaní knih. Její druhou doménou je móda a velkou zálibou cestování. Potěšení z práce jí však v poslední době kalí neradostná rodinná situace. Dočkají se čtenáři nového ...


Literatura

Konečně mám koně

Konecne mam kone perexNajít svůj sen nebo se k němu vrátit v pozdějším období života vám může přinést úplně jiný druh užitku, než jaký vám připadal důležitý v mládí. Torresová mluví o tom, že plavání ji naučilo, jak „ovládnout své myšlenky, vráti...

Divadlo

Premiéru hry na motivy pohádky O dvanácti měsíčkách uvede v adventním čase pražské Divadlo MA

Zimni kouzlo 200Představení inspirované tradiční pohádkou „O dvanácti měsíčkách“ v humorném podání uvede v předvánočním období pražské Divadlo MA. Režisérka a ředitelka divadla Marianna Arzumanová vybrala pro známý příběh o Marušce, která je vyhná...

Film

Mistři japonského filmu nás stále oslovují

mistri japonskeho filmu obalkaJapanolog Antonín Líman sepsal ve 13 esejích knihu Mistři japonského filmu (vydala Paseka), kde se zaměřil na nejznámější tamní režiséry a jejich díla. Oproti fil...