Zima se vrací! Pletené doplňky Mill31 z peruánské vlny zahřejí

Zima se vrací! Pletené doplňky Mill31 z peruánské vlny zahřejí

Tisk

MIll31 200Objevte kouzlo měkkých a hřejivých ručně pletených kousků, které vyrábí Jana Šindlerová pod značkou Mill31. Janu naučila plést její babička a i když ze začátku více párala než pletla, nevzdala to a dnes obléká nejen svou rodinu, ale i stále se rozšiřující řady spokojených zákaznic.

 

V nabídce Mill31 najdete ručně pletené svetry, čelenky, čepice a šály. To vše z té nejkvalitnější peruánské vlny bez jakýchkoli umělých vláken. Jana Šindlerová navíc chystá spoustu novinek a portfolio její značky se tak významně rozrůstá.

Nejprve pro ni bylo pletení jen zábavou, způsobem jak relaxovat a přijít na jiné myšlenky. Bavilo ji to ale čím dál víc, a díky podpoře blízkých, přerostla její pletařská vášeň až v založení vlastního brandu. „Odvahu mi dodal partner a já si nakonec řekla proč ne a založila Mill31. Je krásné dělat to, co člověk miluje,“ vysvětluje Jana Šindlerová.

Základním stavebním kamenem značky jsou bezesporu svetry. Ty se dají pořídit v různých variantách, střizích, velikostech a barvách. Mezi nejoblíbenější a nejprodávanější patří oversize verze. Na e-shopu ovšem najdete i další produkty - čepice, šály a čelenky. Okouzlí vás nejen jejich design a ruční zpracování, ale především materiál. Jana Šindlerová hojně používá nejkvalitnější 100 % peruánskou vlnu, která je měkká, jemná a oproti té klasické nekouše. Rozdíl poznáte na první dotek. Peruánská vlna neobsahuje umělá vlákna a opravdu zahřeje. Vedle ní používá také hedvábí, mohér s hedvábím a vlnu z alpak.

mill31 svetry

Kvalitní čepici si můžete vybrat jak ve variantě s lemem, tak stylovou spadlou. Je teplá a huňatá a rozhodně vám nerozcuchá účes. Stejně tak čelenky z kolekce Mill31 jsou elegantní a široké tak akorát, aby vám hezky držely na místě a zahřály uši.

Mill31 cepice

Pokud hledáte variabilní módní kousek, rozhodně neuděláte chybu koupí maxi šály. Je nadýchaná, měkoučká a krásně zahřeje. Nosit se dá klasicky kolem krku, přes ramena nebo ji můžete doplnit koženým páskem a vytvořit z ní nevšední vestu. Každý zákazník si čepici, šálu i čelenku může doplnit štítkem nebo kováním.

Pokud jste si ze stálé nabídky Mill31 nevybrali, nesmutněte. O svůj oblíbený kousek nebo barvu si můžete napsat a bude vám vyroben na míru dle vašich přání a preferencí.

Nově na e-shopu naleznete ručně pletené plyšové medvídky.

mill31 medvidek

Více informací: www.mill31.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Arogance u mého focení nemá žádnou šanci

Spingl 200Davida Spingla (29) uchvátilo focení již při studiu na střední škole. Se svými kolegy se spolupodílí na projektu „Proč ne...?“, ve kterém fotí zajímavé tváře neznámých lidí na ulici. Tématem jeho nynějšího focení je „street swag“. Čím ho modelka zauj...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Zabavte celou rodinu offline. Kreativní karty přinášejí legraci i vzdělávání

imaglee 200Přemýšlíte nad tím, jak děti v této nelehké koronavirové době odtrhnout od internetu či televize a dopřát jim zábavu i nové vědomosti? Řešením jsou kreativní karty české značky Imaglee, které neslouží jen k rozptýlení, ale pomáhají také s učením,...


Literatura

Červenákova nová knižní série Barbarič a Stein aneb Mrtvý na Pekelném vrchu

Mrtvy na pekelnem vrchu perexDetektivka má mít spád, určitý nádech tajemna, elementy překvapení a také nečekané zvraty. To vše úvodní román nové Červenákovi série o notáři Barbariči, kapitánu Steinovi a kaprálovi Jarošovi splňuje. A př...

Divadlo

Z Žítkovských bohyní na jevišti mrazí

bohyne perexRomán Žítkovské bohyně způsobil v českých literárních vodách poprask a následně brázdil český literární rybník od ocenění k ocenění. Bylo jen otázkou času, kdy se tohoto románu chytne někdo, kdo se jej bude snažit převést na fi...

Film

Natáčení Superženy jde do finále: zásnuby ve vodě a zrušení veselky

superzena 200Natáčení celovečerního filmu SUPERŽENA se pomalu blíží do cílové rovinky a ani tentokrát neminulo tvůrce natáčení ve vodě, které je pro snímek stěžejní. Herecká dvojice s Matoušem Rumlem a Evou Toulovou točila zásnuby přímo uprostřed Šonovské...