V rámci oslavy 8. narozenin portálu Audiolibrix přináší OneHotBook čtyři očekávané novinky i slevy

V rámci oslavy 8. narozenin portálu Audiolibrix přináší OneHotBook čtyři očekávané novinky i slevy

Tisk

onehotbook 200Digitální platforma Audiolibrix slaví 8. narozeniny a již popáté přichází s oblíbenou akcí, během níž si noví i stávající členové můžou pořídit několik stovek audioknih se slevou 50 %. Vydavatelství OneHotBook v rámci oslavy uvede 4 exkluzivní očekávané novinky, a navíc přispěje desítkami audioknih ze své produkce.

 

 

Tato forma čtení si rok za rokem získává nové zástupy fanoušků – audioknižní trh oproti knižnímu stoupl meziročně o více než 35 %. Není se čemu divit. Audioknihy totiž dokázaly ke čtení přilákat i řadu lidí, kteří knihám do té doby nepropadli.

Pokud jste poslechu audioknih zatím nedali šanci, teď máte skvělou šanci si ho vyzkoušet. Domácí audioknižní distributor Audiolibrix totiž právě slaví své 8. narozeniny a nabízí stovky titulů se slevou 50 %. Jde o výběr bestsellerů, mezi nimiž najdete vše od populárních dětských knížek přes detektivky, klasické romány až po návody k rozvoji osobnosti či publicistická díla. Slevová akce trvá celkem 3 dny, začíná ve středu 23. září a každých 12 hodin je ve slevě 80 nových titulů, a to až do půlnoci v pátek 25. září včetně.

Vydavatelství OneHotBook k oslavám přispěje poskytnutím několika desítek svých audioknih. A u této příležitosti rovněž uvede 4 exkluzivní novinky, které posluchači netrpělivě vyhlížejí.

Další Terry Pratchett!

První z nich představuje nové pokračování řady Čarodějky od fenomenálního Terryho Pratchetta. Stejně jako předchozí díly načetla i Dámy a pánové stejně skvělá Zuzana Slavíková. V království Lancre nastává den letního slunovratu, blíží se horká svatojánská noc plná shakespearovských čar a kouzel. Skrze oslabenou hranici mezi dvěma vesmíry se do Zeměplochy vracejí také elfové. Jenže ne sami. Přinášejí s sebou i všechny krutosti tradičně spojené s jejich rodem: únosy počínaje a vražděním konče… Postaví se jim někdo?

onehotbook carodejky

Druhý díl klanu H2O

Ve čtvrtek 24. září ve 12 hodin zahájil svoji pouť zejména k dětským posluchačům druhý díl ságy o klanu H2O od českého autora Petra Stančíka. Svezení prastarou MHD a střet se sektou šílenců v ceně! Příběh H2O a poklad šíleného oka na scénu opět přivádí oblíbenou jednotku rychlého nasazení – Huberta, Huga a Ofélii. Je vyzbrojená zmenšovadlem, které jí umožňuje dostat se k lumpárnám hloub a hlavně na kloub. Pro tuhle neohroženou partu platí, že všichni za jednoho, i kdyby jim technika klekla. Čte Jiří Lábus.

onehotbook H2O

Další moderní klasika

Další premiéru měl nejnovější přírůstek edice Moderní klasika, v níž vydavatelství OneHotBook přináší zásadní díla světové literatury. Audioknižní vydání proslulého románu Parfém: Příběh vraha bavorského spisovatele Patricka Süskinda přináší příběh o rokokovém psychopatovi Jeanu-Baptistovi Grenouilleovi, jenž pojmu „masová vražda“ vtiskl nový, kosmetický rozměr. Posluchačům do ucha ho stylem způsobujícím mrazení v zádech přivede herec Jaromír Meduna.

onehotbook parfem

Něco pro milovníky Kinga

Novinky se dočkali i fanoušci amerického krále hororu Stephena Kinga. Vyjde dlouho očekávaná audioverze jeho románu Zelená míle. Toto podobenství o myších, lidech a nadpřirozených úkazech patří ke Kingovým nejpůsobivějším dílům. Zamýšlí se nejen nad nehumánností nejvyššího trestu, jenž se při zaslepenosti žalobců snadno mění v justiční vraždu, ale i nad břemenem, ke kterému je člověk odsouzen ve snaze dostát pozemské spravedlnosti. Čte Vladislav Beneš.

onehotbook-Zelena mile


Vydavatelství OneHotBook založil v roce 2011 současný majitel Martin Pilař. V současnosti má na svém kontě již na 300 titulů světových i českých autorů. Důraz klade především na co nejvyšší kvalitu, s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design.

Obchod Audiolibrix působí na českém trhu už od roku 2012. V nabídce má nejen více než 6 000 audioknižních titulů, ale od roku 2018 i největší katalog slovenských a českých podcastů. Jako jediný na trhu nabízí kromě běžného nákupu i výhodné předplatné. Díky němu mohou zákazníci získat audioknihy bez ohledu na jejich cenu za pouhých 199 Kč.

Více informací: www.onehotbook.cz

www.audiolibrix.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Rozhovor

S Hamletem jsem prožil neskutečně krásné chvíle od prvního dne, říká herec Petr Kubes

kubes perexNa jevišti Moravského divadla v Olomouci patří Petr Kubes k nejvytíženějším hercům. V této sezóně se objevuje hned v několika titulech, vedle komedií a muzikálu Šakalí léta jsou to také dvě Shakespearovy hry - Hamlet, kde hraje titulní roli, a B...

Praštěný nápad Kuny Elišky

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Hypnotizér Larse Keplera: další severská krimi v audio podobě

200keplerSeverská krimi frčí. Není dne, aby se neobjevila upoutávka na novinku, recenze na vydaný titul, nabídka audioknihy. Není divu. Detektivky autorů ze severu Evropy mají několik odlišností od přímočarých detektivek amerických, britských či jihoevrop...


Literatura

Atlasova vzpoura: „Kapitalisté všech zemí, spojte se!“

AtlasovaVzpoura perexDíky nakladatelstvím Argo a Dokořán spatřilo světlo světa nové vydání filosofického románu Ayn Randové Atlasova vzpoura. Moc jsem se těšila, až si ji přečtu, ale těsně předtím, než jsem se do toh...

Divadlo

Bratři Karamazovi – herecký koncert v Divadle Petra Bezruče v Ostravě

karamazovi  foto perexRomán Fjodora Michajloviče Dostojevského Bratři Karamazovi patří k vrcholným dílům světové literatury. Nesmrtelný příběh o otcovraždě měl v dramatizaci a režii Jana Holce premiéru v Divadle Petra Bezruče v Ostravě 10. pros...

Film

Romantický, strašidelný i vtipný kanadský film FALCON LAKE vstoupí do kin 27. 4.

falcone lake 200Stydlivý třináctiletý Bastien přijíždí s rodiči na letní dovolenou k jezeru Falcon Lake, které je opředené strašidelnými historkami. V krajině, která je občas idylická a občas přízračná, potkává o tři roky starší dívku Chloé a navazuje s ...