Open Air Festival radí, jak do Panenského Týnce

Open Air Festival radí, jak do Panenského Týnce

Tisk

altJste těmi, kteří rádi ušetří nějakou tu kačku a ještě myslí na životní prostředí? Pokud ano, má právě pro vás Open Air Festival dobrou zprávu! Protože náš festival eko fanouškům rozhodně fandí, budete i letos moci využít  Jízdomat.cz, největší český portál zprostředkující spolujízdu. Pro ty, kteří preferují jízdu pohromadě s velkou partou kamarádů, případně si chtějí užít pohodlí dálkových autobusů, bude k dispozici, jako každý rok, kyvadlová doprava z Prahy přímo do festivalového areálu.

 

Open Air Festival si stojí za svou „zelenou“ filozofií a i letos pokračuje ve spolupráci s projektem Jízdomat.cz. Ten návštěvníkům festivalu nabízí jednu z variant, jak se levně, pohodlně a ekologicky dostat do Panenského Týnce a zase zpátky domů. Na stránkách www.jizdomat.cz stačí jen najít záložku Open Air  Festival Official v sekci Akce a školy, nebo použít widget Jízdomatu přímo na festivalovém webu.

alt

Jak to funguje? Pokud plánujete cestu svým autem a sháníte spolujezdce, jednoduše zadáte svou jízdu, nabídnete volná místa v autě ostatním, a pak už se jen domluvíte, kde k vám přisednou a jak se podělíte o náklady za benzín. Jestli se vlastním autem nechystáte, stejným způsobem máte možnost najít si „svého“ řidiče. Rozhodně se nemusíte bát, že hledání bude problém – Jízdomat.cz už má skoro 22 tisíc uživatelů a v jeden okamžik je vypsáno v průměru 900 jízd!

alt

Dalším způsobem, jak dorazit na festival ohleduplně, je zvolit hromadnou dopravu.
I letos tak máte možnost využít kyvadlovou autobusovou dopravu z Prahy do Panenského Týnce, přímo před festivalovou bránu. Komfortní dálkové autobusy budou vyrážet z Nových Butovic do Panenského Týnce od čtvrtka do soboty a odvezou vás zase zpět do Prahy. Jednosměrné jízdenky za 130 Kč si můžete od
1. června rezervovat na festivalovém webu. V případě, že spoj nebude zcela vyprodaný, budou volné jízdenky k zakoupení přímo u řidiče. Kapacita je ale omezená, takže jedině s lístkem v ruce máte místo jisté.

O dalších možnostech dopravy se dozvíte na webu www.openairfestival.cz.

www.openairfestival.cz

Open Air Festival 2012 – 9. až 11. 8. 2012

Festival nabitý hudbou, energií a pozitivní atmosférou. Open Air Festival 2012 opět nabídne svým příznivcům jedinečnou kombinaci skvělé muziky, výborného divadla a adrenalinových sportů, včetně dalšího doprovodného programu.
Zatím se můžete těšit na: Fatboy Slim, Amy Macdonald, Rizzle Kicks, Booka Shade, Bloody Beetroots DJ Set, Gorillaz Sound System, Mando Diao, Nightwork, 100°C, Monkey Business, Support Lesbiens, Anna K, Monika Načeva, Please The Trees a sbor seniorů Elpida, Skyline, Wohnout, Živé kvety, Xindl X, Tomáš Klus, Zrní, Rybičky 48, Mandrage, Ivan Mládek, Uširváč a mnoho dalších hostů bude postupně zveřejněno na našich festivalových stránkách www.openarfestival.cz.

Zdroj foto: Open Air festival


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Wisdom: „Naše česká fanouškovská základna je pravděpodobně nejfanatičtější“

wisdom 200Na festivalu Made of Metal se v pátek 15. srpna představí maďarská metalová skupina Wisdom. Jakou plánují show, jak se těší a jaká je hudební scéna v Maďarsku? To se dozvíte v tomto rozhovoru.

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...


Literatura

Batman a syn

batman a syn 200Jak to asi dopadne, když se na scéně vynoří Batmanův ztracený synek a rozpoutá tu pravou apokalypsu? Batman a syn vás přesvědčí o tom, že rodinné problémy v podání známých superhrdinů nabírají poněkud divočejší obrátky. N...

Divadlo

Listopad ukáže prezidenta USA bez kalhot!

listopad200Myslíte si, že politika může být jen nudná a dokáže člověka jenom rozčílit? A co takhle sám prezident Spojených států amerických? Velevážená a celosvětově uznávaná osoba nemusí být jen taková, jakou ji známe z televize. Ve hře Listopad

Film

Od nového Spider-Mana nečekejte nic moc převratného

altJaksi jsme si již zvykli, že se, čas od času, dostane do kin snímek, jenž byl natočen v letech minulých technologií, která již nevyhovuje požadavkům náročného diváka. Tak se vesele do kin vrací remaky úspěšných snímků ve 3D. Je to i případ...