Michal Hrůza v červnu vyrazí na turné Symphonica: Tři exkluzivní koncerty na třech výjimečných místech

Michal Hrůza v červnu vyrazí na turné Symphonica: Tři exkluzivní koncerty na třech výjimečných místech

Tisk

michal hruza 200Michal Hrůza v rámci turné Symphonica zahraje na třech nádherných mís-tech s osobitým geniem loci: 11. června na Zámku Kačina, 17. června v za-hradě Trojského zámku v Praze a 18. června na brněnském hradě Špilberk. Oblíbeného hitmakera doprovodí kapela Hrůzy, čistě ženský sym-fonický orchestr Bon Art Pops Orchestra, proslulý Kühnův dětský sbor a koncerty ozdobí ještě další hosté. Spekuluje se o jménech Katarína Knechto-vá či Aneta Langerová. Už nyní je jisté, že půjde o mimořádně intenzivní hu-dební zážitek!

„Všichni se už teď moc těšíme, až budeme stát na tak velkém pódiu a budeme moci zahrát naše nejlepší písně,” říká k připravovaným koncertům Michal Hrůza.

Turné Symphonica je velmi specifickým a exkluzivním projektem nejen díky prostorům, ve kterých se bude odehrávat, ale také spojením výtečných hudeb-ních těles. S Bon Art Pops Orchestra (BAPO) Michal Hrůza spolupracoval už v roce 2017 při koncertu v Rudolfinu (je zaznamenán na albu Michal Hrůza v Rudolfinu). BAPO tvoří zkušené hudebnice, které na špičkové úrovni inter-pretují skladby nejrůznějších žánrů a stylů od klasické přes muzikálovou až po populární hudbu. Kühnův dětský sbor patří k nejvýznamnějším českým umě-leckým kolektivům, známým po celém světě. Jeho kvality dokládají četná oce-nění i oficiální pocty, jichž se tělesu dostalo, a také pozvání na prestižní scény, včetně milánské La Scaly či Carnegie Hall v New Yorku.

Koncerty turné Symphonica se uskuteční pod taktovkou dirigenta Martina Hyblera. Na všech třech místech se počítá se specifickým uspořádáním sezení pro daný prostor a pohodlí diváků. Předprodej vstupenek se v těchto dnech rozbíhá na https://www.ticketlive.cz/cs/event/michal-hruza-symphonica-tour-2021-prehled.

Mediálním partnerem turné bude FTV Prima a Frekvence 1.

michal hruza plakat

Více informací:
www.michalhruza.cz
Facebook: https://www.facebook.com/michalhruza
Instagram: https://www.instagram.com/michalhruza/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Rozhovor o nové desce i nenávisti v rohlíku s Xindlem X

Písničkář Ondřej Ládek alias Xindl X momentálně chystá novou desku s půvabným názvem Láska. V tomto rozhovoru se o ní dozvíte různé zajímavosti. Xindla X také můžete vidět naživo v rámci jeho jarního turné, v nejbližší době například v pátek 30.3. na Rampě v Mariánských Lázních nebo ...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Vačice, která se nesmála

vacice ktera se nesmala 200Tak se mi splnilo jedno přání. Po přečtení knížky Návštěva malé smrti od Kitty Crowther jsem si přála přečíst nějaké další knížky z nakladatelství Baobab a je to t...

Divadlo

Růžena Lysenková hrála hodně v televizi, ale velké role měla hlavně v divadle

lysenkova200Pamětníci a milovníci divadla si mohli všimnout, že letos 6. září to bylo deset let, co odešla ve věku 94 let vynikající herečka Růžena Lysenková. Naposledy si zahrála v roce 1997, a to v televizním filmu Čas jeřabin. A i když se objevila v řadě in...

Film

Mezinárodně oceňovaná loutková pohádka Malý Pán se dočká pokračování. V kinech se objeví v prosinci

maly pan 200Oblíbený loutkový film na motivy úspěšné knihy Velká cesta Malého Pána od Lenky Uhlířové a Jiřího Stacha se v letošním roce dočká pokračování. První díl sklízel ocenění na českých i zahraničních festivalech. Snímek o dalších dobrodružstvích Malého...