Účasť potvrdili Scooter aj Modern Talking

Účasť potvrdili Scooter aj Modern Talking

Tisk


scoo200Najväčší česko-slovenský multižánrový a multigeneračný festival Cibula Fest, ktorý sa koná od 22 do 23. júla letisku v Holíči prichádza aj tento rok so zahraničnou hviezdou. Mieria sem hudobné legendy Scooter a Modern Talking.

 


Predposledný júlový víkend patrí na Záhorí pravidelne sviatku českej a slovenskej špičke. Počas minulých ročníkovo festivalu vystúpili na nich kapely ako Alphaville či Bell, Book and Candle.Tento rok osvieži program Scooter, ktorý v deväťdesiatych rokoch valcoval hitparády a ešte úspešnejší Modern Talking s charizmatickým Thomasom Andersom.

scoo7

„Dohode predchádzali dlhé rokovania, aj preto spúšťame predaj vstupeniek o niečo neskôr, ako v minulosti. Chceli sme našim návštevníkom priniesť opäť o niečo viac a veríme, že sa nám to podarilo. Scooter ešte stále vypredáva najmä v Nemecku väčšinu svojich koncertov a Modern Talking ešte stále milujú na celom svete. V každom prípade očakávame najsilnejší ročník v histórii festivalu,“ povedal organizátor Cibula Festu Vladimír Chrenka.

scoo44

V Holíči odznejú najväčšie hity oboch kapiel ako Hyper, Hyper!, How Much Is Your Fish či Move Your Ass na jednej strane a You´re My Heart You´re My Soul, You Can Win If You Want, Cheri, Cheri, Lady, Brother Louie či Geronimo´s Cadillac a mnoho ďalších. Z Českej a slovenskej hudobnej scény sa predstavia Chinaski, No Name, Iné Kafe, Support Lesbiens, Buty a ďalších. Zoznam účinkujúcich sa ale ešte rozrastie a o novinky, od ktorých sa čaká na potvrdenie.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Všichni mě mají zaškatulkovaného jako stepaře, ale já na sobě makám a chci se posunout dál, říká Tomáš Slavíček

tom slavicek perexTomáš Slavíček je ve světě tance a stepu pojem. Několikanásobný mistr světa ve stepu, který patří ke špičce ve svém oboru, má ale široký záběr. Vedle práce trenéra a choreografa v Tap Akademy Prague a Tančírně Petra Čadka je tak...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

První případ Kay Hunterové mi hodně sednul

vydesena-k-smrtii200Vyděšená k smrti je kniha Rachel Amphlett, která vyšla v nakladatelství Domino od Albatros Media. Nese pečeť top thriller a podle mě stojí za to.

 

...

Divadlo

Na podzim do divadla: Dobře placená procházka

slovacke divadlo 200O prázdninách divadla nehrají představení, ale připravují se na další sezonu. Díky nám si můžete vybrat, na co v podzimních měsících vyrazíte! Dalším tipem je Dobře placená procházka v podání Slováckého d...

Film

Týždeň slovenského filmu 2016

tyden slovenskeho filmu 200Prehliadka Týždeň slovenského filmu 2016, ktorá sa koná od 11. do 17. apríla v bratislavskom Kine Lumiére sa predstaví domácou tvorbou uplynulého roka. Nadväzuje tak na priaznivo prijatý prvý ročník, ktorý vznikol m...