Ben Cristovao a Annabelle vydávají společný song Lajf. Protože někdy je hůř a jindy líp

Ben Cristovao a Annabelle vydávají společný song Lajf. Protože někdy je hůř a jindy líp

Tisk

cristovao annabelle 200Ben Cristovao vydává se zpěvačkou Annabelle nový song Lajf. Pohodovou skladbu od producenta Enthica doplňuje klip ve stejné náladě. O jeho režii se postaral Vojtěch Starý. Singl vznikl v rámci komunikace kampaně O2 YOU.

 

Je potřeba dívat se na život trochu s nadhledem. Za rohem je další den, všechno bude dobrý,“ vysvětluje hlavní myšlenku skladby Annabelle. Song má pozitivní vibe, s lehkostí a nenuceností dává vědět, že všechno, co se děje, je prostě „lajf“.

O režii se postaral Vojtěch Starý a produkční tým SeeYa, námět vychází z brainstormingu mezi nimi, Benem a Annabelle. Oba dva se znají už delší dobu, na jejich interakci v klipu to je znát. Všechno působí uvolněně a nenuceně stejně tak, jak song samotný. „Natáčení bylo zábavný! Mohla jsem si zkusit věci, který jsem ještě nedělala. Třeba jsem nikdy netrčela ze střešního okna auta a nemávala přitom rukama při projížďkami městem. V jedný scéně zase s Benem společně kreslíme. To mi přišlo víc než natáčení jako meditace,“vzpomíná na natáčení Annabelle. O originální outfity pro ni i Bena se postarala stylistka Liz Ovcharenko.

cristovao annabelle 1

Skladba i videoklip vznikly ve spolupráci se společností O2, jejíž je Ben Cristovao ambasadorem. Už čtvrtým rokem společně podporují nadějné hudební talenty, jde o součást marketingové komunikace k tarifům pro mladé O2 YOU. Prvním zapojeným umělcem byl producent Tome Prince, který v září 2020 vydal s Benem song Návyková. Projekt pokračoval v roce 2021 na jaře s rockovými John Wolfhooker, kteří s Benem vytvořili singl Tidal Wave a Pam Rabbit (We’re All Gonna Fly). V minulém roce pak šlo o spojení se zpěvákem Marcellem pro song Nevim a s Elly pro skladbu High Speed. Letos na jaře vyšla skladba 365 s YG Morrisem.

Annabelle odstartovala svou kariéru teprve v roce 2020. Za svou skladbu Runnin’Out Of F* Time získala Cenu Anděl 2021, a to v kategorii Objev roku. Na svém kontě má hned několik dalších úspěšných písní, mezi nimi například black hole, SnOWfLAkE nebo nedávný song My2.

Skladba Lajf vyšla oficiálně prostřednictvím digitální distribuce 25 8., a to v rámci New Music Friday.

Zdroj foto: Pavla Hartmanová

Více informací:

https://www.facebook.com/Cristovao.Ben
https://www.instagram.com/annabelle_sound/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Postavte si koláž své osobnosti podle Potravy pro duši

potrava pro dusi 200Jednou z opravdu praktických knih pro chvíle, kdy potřebujeme nalézt sebe samého, svou energii a vydat se vstříc novým zítřkům, je ta od psycholožky Kare Horneffer-Ginterové. Praktickým, jasným a velice funkčním způsobem ukazuje,...

Divadlo

Švandovo divadlo uvede Cyrana z Bergeracu v beatboxovém rytmu

cyrano 200Mimořádná divadelní lahůdka čeká hned v úvodu sezóny diváky pražského Švandova divadla: 18. září bude mít ve Velkém sále premiéru Cyrano z Bergeracu. Slavný milostný příběh o nosatém šermíři, který se nešťastně zamiluje do své sestřenky, se českému ...

Film

Každé filmování je velké dobrodružství, říká herec a šansoniér Jiří Bartoň

jiri barton 200Nejen na zámku Libochovice, ale také v Praze a na dalších místech v Česku vznikal během léta německý historický film Ottilie von Faber-Castell. V jedné z rolí se objeví také Jiří Bartoň. Jde o velkoryse pojatý televizní projekt, který pro...