Vychází strhující závěr romantické fantasy trilogie "Handlíř"!

Vychází strhující závěr romantické fantasy trilogie "Handlíř"!

Tisk


thalassa-temna-harmonie200Temnota se chystá pohltit vše. Zastaví ji dřív, než je navždy rozdělí?

 

 

 

 

Říše Desmonda a Callypso se nachází pod útokem armády Zloděje duší. Dlouho však nebudou obětmi, spíše jim svědčí role něčí noční můry… Trilogie Handlíř dospěla ke svému konci. Po románech Rapsodie a Neznámý žalm přichází ke slovu finální Temná harmonie.

Láska sirény Callypso a pána Noční říše Desmonda Flynna prošla těžkou zkouškou. Ona zemřela a on ji přivedl zpět k životu za cenu ztráty jejího lidství. Z Callypso se tak stala víla s mocí sirény. Krutost, jíž až dosud skrývala ve svém nitru, právě získala všechna esa ve hře.

Avšak Zloděj duší vtrhl do Jinosvěta v plné polní a jeho armáda mrtvých rozpoutala jatka v každé z magických Říší. Jeho cílem je absolutní vláda a především pak čest samotné Callypso. Pokud se jí zmocní, smrt je to poslední, čeho by se měla bát. Pokud si však zahráváte s ohněm, musíte počítat s možností, že shoříte v jeho nemilosrdném žáru…

Laura Thalassa zakončuje drsnou erotickou romanci, v níž je těžké odlišit dobré od zlého. Příběh ze světa víl, které svou bezohledností vůbec nepřipomínají bytosti z pohádek, vrcholí dramatickým soubojem lásky, temnoty a šílenství. Po Rapsodii a Neznámém žalu, se proto připravte na poslední kapitolu smyslné trilogie Handlíř nazvanou Temná harmonie.

Anotace:

Siréna Callypso unikla jen o vlásek smrti a nyní jí v žilách koluje vílí krev, což je pro ni současně požehnáním i prokletím. Její pouto s Desmondem Flynnem – pro víly králem noci a pro smrtelníky Handlířem – je konečně kompletní a uzdravené. Jenže noční můra zdaleka neskončila.

Existují totiž i věci horší než smrt. Mnohem horší. Takové, vůči jejichž moci je nyní Callypso zranitelná. Jednou z nich je Zloděj duší – bytost číhající ve stínech, která vůbec nepatří do tohoto světa. Která kdysi spala a teď se probouzí. A má v plánu podrobit si celý Jinosvět a Callypso s ním.

Nadpřirozenou říši ale neterorizuje jen on. Galleghar, Desův otec, vstal z mrtvých a chce se mstít – především svému synovi, který ho kdysi poslal do hrobu.

Des a Callie musejí přijít na to, jak oba muže zastavit, a dochází jim čas. Ve hře jsou totiž i síly, které chtějí milence jednou provždy rozdělit. A naneštěstí pro krále a královnu noci už není ztráta života to nejkrutější, co by je mohlo potkat…

  • Příběh plný vášnivé erotiky, krvavých tajemství a barvité fantazie, který dobyl srdce milionů čtenářů.
  • Temná new adult fantasy pro fanoušky bestsellerové série Dvůr trnů a růží od Sarah J. Maas.
  • Mystery Press vydá letos ještě spin-off ze světa trilogie Handlíř pod názvem Vládce hvězdné oblohy.

Laura Thalassa

Laura je dítě víl, které ji našly v lese a vychovaly. Coby dospívající dívku ji unesli vlkodlaci a předhodili upírům jako splátku za stoletý dluh. Dvakrát vstala z mrtvých a jediným polibkem probudila z věčného spánku svou pravou lásku. Nyní žije šťastně až navěky s nemrtvým princem na zámku v lesích… nebo tak nějak. Kromě toho je také autorkou „young adult“ a „new adult“ knih, mezi něž patří úspěšná temná fantasy trilogie Handlíř nebo dvě série postapo paranormálních romancí Rozvrácený svět a Čtyři jezdci. Žije v Santa Barbaře v Kalifornii, a když zrovna nepíše, láduje se guacamole, shromažďuje zásoby čokolády pro případ apokalypsy nebo se válí na gauči s dobrou knihou. Více o autorce naleznete na www.laurathalassa.com.

thalassa-temna-harmonie-obalka-front

Info o knize:

Autor: Laura Thalassa
Originální název: Dark Harmony
Překlad: Alžběta Lexová
Formát: brožovaná s klopami, 145x205 mm
Počet stran: 440
Cena: 469 Kč
Nakladatel: Mystery Press
ISBN: 978-80-7588-498-5

Více informací: www.mysterypress.cz


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Obstojí chirurgova dcera v mužském světě?

Chirurgova dceraPokud máte rádi romantické příběhy na pozadí historické doby, a především pak romány z lékařského prostředí, pak by Chirurgova dcera od Audrey Blake mohla být pro vás tou pravou četbou na dlouhé zimní večery. Nepočítejte ale s příliš př...

Divadlo

Labutí jezero – baletní klenot v ústeckém divadle

200divSeveročeské divadlo opery a baletu v Ústí nad Labem má na svém repertoáru klasické zpracování Čajkovského baletu Labutí jezero. Baletní klasika „na špičkách“ vyprávějící severskou legendu o dívce Odettě proměněné v labuť si získala svou nesmrtelnost díky...

Film

Udeľovanie cien Slnko v sieti za rok 2019: Sú to skvosty, ktoré nie sú jednoducho dosiahnuteľné

slnko v sieti 200Slávnostné odovzdávanie cien Slnko v sieti za rok 2019 sa uskutočnilo 9. septembra v priestoroch bratislavskej Starej tržnice. Tohtoročný jubilejný desiaty ročník ponúkol pohľad režisérov aj na rúškom zahalenú smrť, či nedostatok pozor...