Cesty duše v číslech a znameních z pera regresní terapeutky

Cesty duše v číslech a znameních z pera regresní terapeutky

Tisk

Ester Davidova3Regresní terapeutka Ester Davidová vydala svou další knihu. Tentokrát se zaměřila na význam čísel a dvanácti zvířetníkových znamení, které propojuje se zkušenostmi ze své regresní praxe. Pokud patříte k těm, kteří jsou tomuto poznání otevření, knížka vám může pomoci pochopit mnohé vaše osobní záležitosti.

Co všechno lze v knížce regresní terapeutky Ester Davidové najít? Ester se tentokrát věnuje dvanácti zvířetníkovým znamením a devíti životním číslům, která si můžete snadno spočítat. Kromě základní charakteristiky, zdravotních dispozic a zkušeností ze svého vlastního pozorování uvádí u každého znamení také konkrétní příběh vybraného klienta ze své praxe regresní terapeutky. Skládanka vám tak dokonale zapadne a vy dokážete skrze tyto příběhy a charakteristiku svého životního čísla a znamení lépe poznat sami sebe, pochopit své touhy, životní nezdary, strachy, úzkosti či ztroskotané vztahy. Kniha vám pomůže si uvědomit, co vlastně pro sebe potřebujete, a co můžete na svém životě změnit.

Ester pouze neškatulkuje a nenabízí charakteristiky typu kdo jaký je, ale podává praktické návody, jak se sebou pracovat. Doporučuje rodičům, jak mají přistupovat ke svým dětem narozeným v daném znamení.

Ester Davidova3

Ester je zvyklá naslouchat lidským příběhům, které mají často tragické kořeny. Zabývá se řešením traumat z dětství, rodičovstvím, partnerskými vztahy. Ve svých knihách se dělí se čtenáři nejen o anonymní pohnuté životní příběhy klientů ze své praxe, ale také o svůj vlastní příběh. Dokáže promlouvat ke svým čtenářům otevřeně, je svérázná a stejným způsobem také pojímá své knihy. Nečekejme dokonalý literární útvar, ale příběhy psané od srdce a s touhou pomáhat druhým. A právě tyto osobní příběhy od srdce se velmi dobře čtou.

Podmínkou čtení této knihy není to, abyste byli zájemci o ezoteriku, duchovno, regresní terapie, numerologii a astrologii, pro zajímavost si knihu jistě přečte rád každý. A možná i nevěřící Tomáš se v ní najde a porozumí svému znamení i symbolice čísel. Ester k Cestám duše v číslech a znameních také přidává své velice zajímavé články, které najdete na konci knihy - Děti devadesátých let. Jsou jejich duše obětí holocaustu?, Prokleté rody aneb jak se předávají rodové zátěže nebo také Minulé životy nebo genetická paměť? Ester se věnuje léčení duše. A vlastně všechno to, co dělá, o tom vypovídá. Třeba právě tato knížka pomůže i vám…

Ester Davidova4

O autorce:

Ester Davidová (*1977) už řadu let působí jako regresní terapeutka, pořádá své kurzy a semináře, a zároveň publikuje knihy a točí online programy. Ester Davidová si vydala trilogii Karmická sinusoida: Z deníku regresní terapeutky, Vesmírná sinusoida: Okno do mé duše a Vztahová sinusoida: Příběh pro Jasmínku. V roce 2017 ke trilogii přibyla knížka pro děti Kiliánovo tajemství. O rok později ještě vydala Deník pro každou ženu, JÁ ŽENA. Z její tvůrčí dílny také vzešly online programy Být sobě terapeutem, Léčení energie dělohy, Rituální znovuzrození, Léčení vnitřního muže, ženy a dítěte, Dítě v nás, a dále meditace - Meditace na každý den a Léčení se čtyřmi živly. Ester žije se svým přítelem a dcerou Jasmínkou.

Ukázka z knihy:

Bylo to před lety. Maminka mě poprosila o regresi pro svou dceru. Ročník devadesát šest. Krásná dívka, ale prázdná. Vyhořelá.
Tělo bez duše. Nic ji nebavilo. Sebepoškozovala se. Nerozuměla si se svými vrstevníky a oni nerozuměli jí. Přitom velice inteligentní a chytrá. Velice moudrá. Už jen ten pocit, že si konečně může s někým popovídat o svých pocitech a bolestech, byl pro ni osvobozující.
V regresi se dostala do života na severu. Ve Švédsku. Byla lékařka
Psycholožka. Napsala několik knih. Měla milujícího manžela a krásné, zdravé děti.
Avšak do jejich životů přišla temnota.
Byla profesně povolána do Německa a postavena nacistickými představiteli před fakt, že s nimi musí spolupracovat.

Název: Cesty duše v číslech a znameních
Autor: Ester Davidová
Žánr: populárně naučná
Vydáno: 2020
Stran: 247
Vydalo nakladatelství: Es-Ter-Ka
Hodnocení: 90 %

cesty duse

Foto: Archív Ester Davidové

https://esterdavidova.com/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Kdo rozumný by se nechal pobláznit vlastním terapeutem?“ ptá se Edna Nová

edna200Edna Nová vystudovala v Praze na UK obor sociální práce, absolvovala výcvik v krizové intervenci, porodila dvě děti a vydala dvě knihy: Ženy z Bohnic (Pointa) a Konec aneb začátek (Motto). Její život zahrnuje vztahové držkopády, bohémský život v polosquatu,...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Lunární kalendář Krásné paní na rok 2023 již v prodeji!

lunarni-kalendar-krasne-pani-s-publikaci-2023-9788075311160 (2)

Vánoce a nový rok se blíží mílovými kroky, proto nezapomeňte pomalu shánět kalendáře a diáře na rok 2023! L...


Literatura

Továrna na panenky – o vzácnosti svobody

TovárnaV továrně na panenky v Londýně, kde Iris pracuje, plynou dny jeden za druhým a všechny jsou stejné. Ve stejnou dobu vstávat, ve stejnou dobu obědvat a jít spát. Pracuje tu se svou sestrou Rose, která se bez výhrad podvoluje tomuhle způsobu života. Iris vša sní o něčem jiném – její váš...

Divadlo

V Lomnici nad Popelkou proběhlo klání ochotnických souborů
ImageOchotnický soubor při Tylově divadle v Lomnici nad Popelkou má poměrně dlouhou tradici. Jeho historie se datuje už od roku 1825. Ve dnech 1. -  4.března 2012 uspořádal domácí Divadelní spolek J. K. Tyl již tradiční př...

Film

Masová média kolem nás i v nás


media200Již v druhém, přepracovaném vydání se ke čtenářům dostává kniha MASOVÁ MÉDIA. Jan Jirák a Barbara Köpplová ji pojali jako učebnici, kterou uspořádali do pěti přehledně rozčleněných kapitol, opatřených množstvím krátkých podkapitolek věnovaných ...