Vyrazte na akci Víkend bezsrstých plemen psů

Vyrazte na akci Víkend bezsrstých plemen psů

Tisk

naked dogs 200Víkend bezsrtých plemen psů se koná v krásné oblasti Železných hor u přehrady Seč v areálu autokempu v termínu 10.-12.6. Akce je určená nejen pro majitele psích naháčů, ale i pro ty, co je chtějí poznat. Můžete se těšit na spoustu zábavy s psími i lidskými přáteli.

 

Součástí programu je užitečný workshop od Viento První pomoc psa, který by měl být základem každého zodpovědného majitele psa.

Bude možnost vyzkoušet si báječný sport, který můžete v létě dělat se svým psem a to paddleboarding. Zapůjčení paddleboardů a lekci nám zajistí odborník v této disciplíně Lukáš Uncajtík.

Akce je nezisková, pořadatelé vybírají pouze příspěvek na program. Každý z účastníků dostane dárečky a nikdo neodejde s prázdnou. „Díky štědrým sponzorům se mohou návštěvníci radovat z krásných cen a tomboly, jejíž výtěžek pomůže těm, kteří neměli takové štěstí – pejskům o které pečují dobří lide z organizace Psí senioři v nouzi,“ dodává Renata Horová z I love naked.

naked dogs

Spolek Dovedeme z.s. dlouhodobě vede kurzy a mezigenerační setkání na Chodovské tvrzi (Praha 11) a zároveň pořádá sezónní procházky bezsrstých plemen psů (I love naked). První procházka proběhla v roce 2018.

Každý rok pořádají minimálně čtyři akce pro milovníky bezsrstých plemen psů. V roce 2020 se jim na akci Meet dog podařilo zapsat nový rekord ve spolupráci s agenturou Dobrý den, Pelhřimov: Nejvíce jedinců bezsrstých plemen psů na jednom místě. „Naše procházky navštěvují nejen majitelé bezsrstých psů, jejich obdivovatelé, ale také rodiny s dětmi. Naším cílem je vytvoření přátelského prostředí pro všechny, kdo chtějí pejsky poznat i pro ty co je mají,“ doplňuje Renata Horová.

naked dogs logo

Více informací:

https://www.ilovenaked.cz/

https://www.facebook.com/Ilovenaked/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Tapír

  • TAPÍR 2/2024
    Vždycky to uteče jak voda…  Nedávno jsme ještě listovali prvním číslem Tapíra tohoto roku a už je tady číslo druhé....
  • TAPÍR 1/2024
    S novým rokem přichází i nové číslo vašeho oblíbeného humoristického časopisu Tapír. Letos jsme se zakousli už do sedmého ročníku!...
  • Tapír 6/2023
    Poslední číslo Tapíra pro rok 2023 je venku! V tomto vydání se můžete těšit na vtipy zaměřené na téma Na...
Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Rudolf Neuls o blížícím se 40. ročníku Československého jazzového festivalu v Přerově

rudi200Zatímco v říjnu proběhne v Přerově jubilejní 40. ročník Československého jazzového festivalu, další neméně významné jubilem oslaví i Rudolf Neuls. Už třicet let působí jako ředitel tohoto velkého jazzového svátku. Dříve profesionální hudebník a velká osobnos...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Tarot Múz: Fantazie vám dá odpovědi

Tarot muz perexNádherné, moderně pojaté karty, které vás nadchnou nejen velmi elegantním vzhledem, ale i poetickým obsahem, který však stojí na praktických radách a síle klasického tarotu. Je možné, že moje Múza je jen výplodem mé fantazie? Ptá se někdo ...

Z archivu...


Literatura

Letní oddechovka Musíme zůstat spolu

musime zustat spolu 200U nakladatelství Moba vyšla v červnu kniha slovenské autorky Jany Benkové s názvem Musíme zůstat spolu. Pokud si chcete odpočinout a moc nepřemýšlet, můžete sáhnout právě po této knížečce.

Divadlo

Příběhy a postavy Bohumila Hrabala ožijí na scéně Divadla Kolowrat

Dum foto perexInscenaci Inzerát na dům, ve kterém už nechci bydlet uvede na scéně Divadla Kolowrat v pondělí 21. května v 19 hodin pod produkční záštitou ArtWay, z. s. herecké kvarteto Milan Mikulčík, Simona Vrbická, Jiří Bartoň a Kateřina Březinová -...

Film

Extrémní biker Michal Maroši se v životopisném filmu svléká do naha - obrazně i doopravdy

ten co slavi kazdy den 200Do kin míří nový dokumentární snímek Ten, co slaví každý den. Celovečerní film režiséra a kameramana Martina Vrbického shrnuje život bikera Michala Marošiho, který díky horským kolům unikl volání temných sil a dotáhl to...