Horský resort Dolní Morava ožije hudbou

Horský resort Dolní Morava ožije hudbou

Tisk

dolni morava 200Že se hudba o poznání lépe užívá ve společnosti druhých se budou letos v létě moci na vlastní uši přesvědčit všichni návštěvníci Dolní Morava Open Air. Během prázdnin do horského resortu Dolní Morava, do areálu U Slona, zavítají hned tři hvězdy české populární hudební scény. Těšit se můžete nejen na letní výlet do hor, ale také na Tomáše Kluse, MIG 21 a skupinu MIRAI.

 

Všichni milovníci přírody a hudební fanoušci se mohou těšit na jedinečná vystoupení. Hned první prázdninový víkend, 4. července vystoupí Jiří Macháček a jeho MIG21, další víkend se zase údolím rozezní kytara Tomáše Kluse. Termín 13. srpna bude patřit frýdecko-místeckým rodákům, skupině MIRAI. Kvalitní hudba a nádherná příroda se snoubí na Dolní Morava Open Air.

Resort Dolní Morava je ideálním místem pro aktivní, zážitkovou dovolenou. Vedle horské a bobové dráhy mohou milovníci panenských hor navštívit Stezku v korunách stromů nebo naopak sestoupit 450 metrů podzemí do Stamichanovy štoly. Komu nestačí lehká horská turistika může své síly otestovat v adrenalin parku nebo nabrat kilometry v trail parku.

Naplánujte si dovolenou na horách včas a užijte si letní dny obklopeni rodinou a přáteli, ve společnosti předních českých kapel. 

dolni morava

Více informací a prodej vstupenek zde: https://xticket.cz/?s=doln%C3%AD+morava


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Kdo přijde do Staré, bude mít Hřeby v hlavě aneb rozhovor s režisérem Pavlem Gejgušem

hreb200Je 15 hodin odpoledne. Sedím u baru Staré arény a čekám na Pavla Gejguše, který je režisérem, scénáristou a scénografem divadelní inscenace s názvem Hřeby v hlavě, která nás zavádí do prostředí, ve kterém jsou lidé znaveni po dvou evropsko-islámských válk...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Pod svícnem tma je příběhem hrdinství za druhé světové války

Neumann Pod svicnem wPod svícnem tma je netradiční vyprávění Ariany Neumann o holocaustu a životu jedné špatným osudem stíhané rodiny. Nabízí opravdu velice silný příběh plný hrdinství, ale i vyrovnávání se s minulostí.

...

Divadlo

Kdo miluje, nespí

bratr spanku perexMožná byl talentovanější než Mozart. Narodil se ale na špatném míste. Johanes Elias Alder (Jacob Erftemeijer) je obdařený fenomenálním hudebním sluchem. Naneštěstí pro něj ale žije v zapadlé alpské vesnici mezi...

Film

Já robot

ja 200K nočnímu promítání na Prima Cool 4. 4. něco před třetí ráno připomínám film, který si vzal několik témat od slavného sci-fi autora Isaaca Asimova.

...