Sušický POOL festival – letní zábava pro celou rodinu

Sušický POOL festival – letní zábava pro celou rodinu

Tisk

POOL festival200Nejlepším místem, kde se dají trávit horké letní dny je koupaliště. To sušické nabízí vedle osvěžení a vodních radovánek i spoustu další zábavy. Sportoviště města Sušice a Sušické kulturní centrum SIRKUS spolupořádají dne 18. června od 13:00 letní rodinný POOL festival.

 

Akci plnou slunce, hudby, tance, dobrého jídla, pití a soutěží si nenechají ujít žádní příznivci koupání a aktivního odpočinku. Nabitý program nadchne děti i dospělé, prostě celé rodiny. Fanoušci hudby se mohou těšit na kapelu Brass Avenue a vrchol programu nestárnoucí Mňágu a Žďorp. Pohádka Kašpárek v pekle vykouzlí úsměv na nejedné dětské tváři. Zatančí děti ze ZUŠ Sušice, TK Fialka a Taneční akademie Sušice. A kdo má rád výzvy, ocení rozmanité soutěže o sladké ceny.

Přijďte si na POOL festival užít pravou letní atmosféru. A pozor - plavky s sebou!

POOL festival 1

Vstup na POOL festival je pro dospělé 200 Kč a pro děti 100 Kč.

Více informací a předprodej vstupenek naleznete na https://www.kulturasusice.cz/rodinny-pool-festival-1679667518/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Festivalové otázky pro: Jirku Sýkoru (Tleskač)

200rozPřinášíme vám další rozhovor ze série festivalového ‚popovídání‘. Po koncertě partičky Tleskač na Benátské noci jsme se sešli s frontmanem Jirkou Sýkorou!

...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Malé tečky světla nutriční terapeutky Zuzany Švédové

Malé tečky světla

Nakladatelství Grada vydalo milou publikaci s názvem Malé tečky světla od nutriční terapeutky Zuzany Švédové. Není to její první kniha, autorka již napsala několik knih na zajímavá témata své profese, například Štědrý bylinářův rok nebo Zdr...


Literatura

Supi v hotelu Continental a další zápisky ředitele zoo

supi v hotelu continental 200V září vyšla u nakladatelství Universum další publikace Miroslava Bobka, která dává nahlédnout do fungování Zoo Praha. Tato kniha nese název Supi v hotelu Continental a další zápisky ředitele zoo a kromě řad...

Divadlo

Ve Švandově divadle přistane Spitfire Company. Společná inscenace prozkoumá genderovou rovnoprávnost

svandovo divadlo 200Jedinečné spojení kamenného a nezávislého divadla nabídne nový titul Švandova divadla. Pro smíchovskou scénu ho připravuje autorská a režijní dvojice Petr Boháč a Miřenka Čechová, vůdčí osobnosti umělecké skupiny Spitfire Com...

Film

Nový dokumentární film Klusáka a Pecháčkové mapuje tři roky pandemie v Čechách, do kin půjde na jaře příštího roku

VelkeNic200Dokumentární režiséři Vít Klusák a Marika Pecháčková téměř tři roky sledovali českou společnost a její pojetí pandemie nemoci covid-19. V dokumentární tragikomedii Velké nic se autoři zaměřili na lidské příběhy, poetiku doby, bizarní obrazy nebo klí...