Zábavná show Partička se vrací

Zábavná show Partička se vrací

Tisk

HML 4831Partička. Zábavná show s předními českými komiky se vrací zpět na scénu. Jen v lehce obměněném kabátku. Co nás čeká nového?

 

 

 

Partička se nejprve dostala na obrazovky slovenských televizních diváků, kde se v několika dílech objevili účinkující z Česka. Po velkém úspěchu na Slovensku se tento zábavný pořad přesunul i k nám do České republiky, a to na televizní obrazovky české Primy. My měli tu čest zúčastnit se přímo živého natáčení této oblíbené show v divadle RockOpera Praha.

HML 4891

Celým pořadem provádí báječný Daniel Dangl, stejně jako ve slovenské verzi. Námi navštívený díl svou návštěvou poctil známý zpěvák Vojtěch Dyk.

 HML 4897

Stálicemi v hereckém obsazení jsou Richard Genzer, Michal Suchánek a Igor Chmela. Doposud jsme byli zvyklí na Ondřeje Sokola, toho však v tomto díle střídá Michal Novotný.

 HML 4831

V první hře, kterou herci na začátku každé show hrají, jde o to, poznat hosta pořadu. Daniel Dangl všem rozdá zatmavené potápěčské brýle, aby nikdo neviděl nic, než jen tmu. Diváci v sále bouřlivým potleskem, jelikož jde o Vojtěcha pořádně bouřlivým potleskem, přivítají hosta, a jde se hádat. Bez nepříjemných následků mají kluci osm pokusů. Pokud neuhádnou, což se zde nestalo, nastoupí generál Péťa. A začíná lítý boj o záda bez modřin. Za každou otázku, na kterou Daniel Dangl odpoví “ne”, dostanou herci obuškem přes záda.

V tomto díle Suchoš všechny trochu napálil, brýle si sundal a stal se drsným generálem právě on. Aniž by to jeho kolegové zjistili. Což byla neskutečná sranda, kdy jsme se všichni za břicha popadali. Takže pokud se chcete od srdce zasmát, nenechte si ujít začátek tohoto dílu Partičky.

 HML 4928

Další velice zábavnou hrou byl Dabing. Kdy kluci dabovali záznam Vojtěcha a Táni z jejich dovolené.

 HML 5101

Dost střelenou show předvedli všichni i s hostem pořadu Vojtěchem Dykem, ve hře Nespokojený režisér. Šlo o natáčení reklamy na pojišťovnu, kdy právě nespokojeného režiséra ztvárňuje Michal Suchánek.

 HML 5155

No a třešničkou na dortu celého představení byla hra Party. Já mám tuto hru ze všech nejradši, hlavně když je hostitelem party Geňa. A taky že byl, protože evidentně ho v této roli zbožňují všichni. Pokud budete na Partičkou koukat v televizi, počkejte si na to. Vojtěch jako vykroucené klíště, Suchoš jako komín na Titaniku nebo Igor jako tramvajová zastávka.

 HML 5494

Všechny nové díly můžete sledovat každý čtvrtek ve 21:45 na Primě. Ten s Vojtou Dykem už tento týden.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Petr Kolečko: Člověk pořád začíná a pořád se učí

kolecko200Petr Kolečko v současnosti patří mezi naše nejvyhledávanější dramatiky a scénáristy. Velkou pozornost vyvolaly např. jeho hry Jaromír Jágr, Kladeňák, Federer- Nadal, Kauza Médeia, Poker Face či muzikál Pornohvězdy. Podílel se na seriálech Okresní př...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...

Čtěte také...

Křest charitativního kalendáře pod patronátem Václava Noida Bárty - PESOS 2014

noi 200V pražském Hostivařském lesoparku se 30.8. 2014 konal canicrossový závod na podporu charitativní činnosti PESOS, o.p.s, která pomáhá opuštěným, týraným, handicapovaným a neumístitelným psům prožít důstojný život.

...

Literatura

Za hrou spokojenosti a úsměvů se skrývá domácí násilí
ImageŘíká se, že žárlivost k lásce patří a že nelze milovat a přitom nežárlit, ale i tady platí staré známé “všeho moc škodí”. Nejinak je tomu i v tomto případě. Když se ze žárlivosti stane nemoc, přináší jen boles...

Divadlo

Igor Bezdieniezhnykh z Tanečního centra Praha je mistrem a vicemistrem Evropy ve stepu

Igor Bezdieniezhnykh European TAP Dance Championship 2023Stepař Igor Bezdieniezhnykh, pedagog a absolvent konzervatoře Taneční centrum Praha, patří mezi nejlepší ve svém oboru. Tanečník, který je původem z ...

Film

Colette mezi sexuálním násilím a něžnou láskou

200filmPrózy Arnošta Lustiga, zpodobňující rozličné podoby holocaustu i jeho následků, už několikrát posloužily jako námět pro film (Démanty noci, Dita Saxová, Modlitba pro Kateřinu Horowitzovou, v televizi Modrý den). Nejnověji se mezi ně zařadila Colette. Lust...