Vyhlášení výsledků literární soutěže Povídky z lesa

Vyhlášení výsledků literární soutěže Povídky z lesa

Tisk

Les

S radostí oznamujeme, že naše literární soutěž Povídky z lesa již má svého vítěze! První tři místa nezůstanou bez odměny, všechny tři povídky postupně zveřejníme a těšit se můžete také na slíbený rozhovor s naším vítězem! A kdopak to bude? Vybírali jsme dlouho…

Na prvním místě se umístila povídka Ledka nebo cigaretka od autorky Jany Mlejnkové, která srší humorem, kudy chodí. Krásné druhé místo s povídkou Šumění mechu obsadil již zkušený autor Jiří Vítovec, který je autorem fantasy románu Zrození vrány. A třetí místo náleží hezky zasněné Martě Brabcové a její povídce A bylo ráno.

Co můžete čekat dál? Každý týden vyjde jedna z vítězných povídek s pár informacemi o autorovi. Jana Mlejnková se může těšit na krátký rozhovor, pokud bude souhlasit. Všechna tři místa odměníme, tito výherci dostanou mail a knihu od patrona naší soutěže, pana Jaromíra Šlosara.

A vy všichni už můžete strouhat pera a procvičovat mozkové závity, protože od 1. března poběží nová literární soutěž! Tentokrát na volné téma žánru sci-fi povídka a patronem této soutěže bude král sci-fi literatury, pan Ondřej Neff!

Les

Zdroj foto: Pixabay


 

Partneři

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Morová loď přiváží zánik civilizace

altNakladatelství BB/art vydává, tentokrát v brožované podobě, další díl oblíbené špionážní řady Akta Oregon s názvem Morová loď amerického autora Clivea Cusslera (v originále vyšel v roce 2008...

Divadlo

Česká premiéra divadelní hry Marka St. Germaina – Poslední sezení u doktora Freuda

DSC 9971Divadlo v Řeznické v pátek 9.března 2018 v 19.30 uvede premiéru „Poslední sezení u doktora Freuda“ autora Marka St. Germaina.

...

Film

The Circle nabízí leda tak pěkný pohled na Emmu Watson v upnutých riflích

the circle Irena perex

Do kin vstupuje film The Circle, který byl natočen podle knižní předlohy Davea Eggrese vydané česky pod názvem pod názvem Kruh. Bohužel ale nemá moc co nabídnout! Snad jen dvě herecké ...