ABSOLUT DEAFERS jsou Zrození

ABSOLUT DEAFERS jsou Zrození

Tisk

ABSOLUTDEAFERS 200Absolut Deafers = nefalšovaná rocková vichřice z Ostravy, přináší na českou rockovou scénu mix syrové tvrdosti, melodiky, skvěle znějících metal-rockových riffu a především zpěváka, který s neuvěřitelnou hlasovou razancí a opravdovostí sděluje svými texty vize a poznatky své existence.

 

 

Na rockové scéně v Česku působí tři roky a vybrali si ji pro svá turné takové legendy jako Arakain, Kreyson,Citron, Vitacit, Horkýže Slíže a další.

Kapela účinkovala na festivalech Masters of Rock, Votvírák, Sázavafest,Basinfirefest, Preštenice a mnoha dalších. Za dobu působení na české rockové scéně ji na živých vystoupeních mělo možnost vidět více než 100 000 rockových a metalových fanoušku.

absolut deafers

Absolut Deafers vyráží na turné se svým novým projektem ZROZENÍ, kde představí nové CD ZROZENÍ, které obsahuje devět autorských písní s českými a anglickými texty. Absolut Deafers na CD ZROZENÍ přizval i hosty – operní pěvkyni Sylvii Bee, Jaroslava Bartone (Citron) a Aleše Bajgera (Progres II).

V rámci turné kapela odehraje 21 koncertů, přičemž zahajovací se koná 15. 11. 2013 v Želeči u Tábora a závěrečný se uskuteční až na jaře 12. 4. 2014 v Žiline.

absolut deafers tour



 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Ivan Gutierrez: „Uvnitř kapely to funguje tak, že se máme rádi, hezky komunikujeme i hudebně, a věříme tomu, co děláme.“

Madera 200Na rozhovor pro náš magazín kývl zpěvák původem z Kolumbie Ivan Gutierrez. Momentálně učí filozofii na univerzitě v Praze a především se realizuje ve skupině Madera, se kterou vystoupí 15. června na Respect festivalu na pražsk...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Z archivu...


Literatura

Po stopách zločinů: Detektivní povídky

Po stopách zločinůKam až mohou zajít sousedské či rodinné rozepře? Čeho je člověk schopen kvůli nešťastné nebo zhrzené lásce? Proč může být osudné synchronizovat si mobil s počítačem? Jakou sílu má nevšední portrét? Vypátrá policie pokaždé pravého...

Divadlo

Faust na deskách Buran Teatr v Brně

Faust 200Nejdřív několik základních informací:  BURANTEATR se zrodil v létě 2003 v hlavách dvojice studentů Divadelní fakulty JAMU Zetela a Jana Šotkovského – z potřeby realizovat své představy o divadelním provozu mimo existující divadla. Zakladatelé se tehd...

Film

Nový film Moje nová tvář vstoupí do kin 26. října – Příběh ženy, která se rozhodla nezemřít

Martina Moje nova tvar 3Celovečerní film oceňované novinářky Jarmily Štukové a producentky Maji Hamplové přináší ojedinělou osobní výpověď Martiny, která se po brutálním útoku bývalého partnera snaží najít sílu...